Sökes: XSL-kunnig

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Vi söker en person som vet hur man använder XSL-stylesheets för att konvertera (snygga till) XML-output. Alternativt någon som kan skapa en enkel parser för att tanka ner XML in i MySQL genom PHP, det hade egentligen varit bättre.

Kontakta mig på ICQ 78300353 eller via internposten här på 99mac - ju förr dess bättre! Kool projekt på gång!

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-02-26 22:35

Är det inte det ni gör redan för framsidesnyheterna, tankar ner xml till mysql genom php?

Jo - det gör vi. Men vi har fått en lite annorlunda "feed" som innehåller mycket mer information - vi väljer mellan att presentera feeden direkt med XSL-stylesheet eller tanka ner den i databasen.

Får man fråga vilket format feeden är i då ni inte kan presenterar dom med dom inbyggda feedparsers i vbulletin/pmachine?
Beroende på vilken typ av information ni är ute efter vore det inte enklare att tex snickra ihop en egen parser med php? eller varför inte tex ett python skript (eller vilket annat kapabelt språk som helst) som omvandlar infon till något som existerande parsers kan läsa på framsidan..

Jag har dock bara grundskaper i xlst osv så jag är nog inte kvalificerad till att uttala mig om det egentligen..

Jag ska be Arvid kolla på feed:en imorgon för att se vad han tycker - det är väldigt många fält per post men det är nog inte något problem egentligen.

Som ni vet är jag inte någon programmerare men dom exempelfiler vi fick baserade på XSL-stylesheets var jäkligt komplicerade tyckte åtminstonde jag.

1
Bevaka tråden