PB 12" minnesproblem.

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag köpte en pb 12" i höstas och aldrig haft några problem. Men när jag beställde nytt minne kunde jag inte få det att funka.

Jag beställde minnet från macoteket. Installerade det punktligt efter manualen, men det ville inte funka. Datorn startade som vanligt men inget minne kunde hittas. Jag ringde macoteket och jag skickade tillbaka det. Jag fick ett nytt och gjorde samma sak. Kollade till och med hos en datorhandlare för att försäkra mig om allt jag gjorde var rätt, men det kunde inte hittas. Jag ringde macoteket igen och skickade tillbaka det åter en gång. Nu har jag fått mitt tredje minne och det vill inte heller funka och jag börjar bli sjukt trött på det här. Det är både tidskrävande, irriterande och kostar pengar(struntsumma i returfrakt, men ändå)

Någon som har stött på liknande problem?

Såg din överskrift först och tänkte på ett problem som jag haft. Men efter att ha läst ditt inlägg så tror jag inte det är dina minnen som är problemet. Hur blir det om du sätter in ditt orginal 128, får du 256 då? Antar efter att läst ditt innlägg att det står 128 när du har mer installerat (enl "Om den här datorn") Kolla det. Står det 128 när du har 128+128 så är det datorn som har problem med en minnesplats. Har svårt att tänka mig att Macoteket skulle skicka 3 felaktiga minnen.

T-son

Glömde skriva det. Orginal 128+128 inbygda funkar felfritt och sitter inne nu och datorn visar att den har 256.

1
Bevaka tråden