Auktionsajten???

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hur blev det den där auktionssajten ni hade på G? Det var ju så himla hippt och bra med auktioner men efter att betatesterna drog igång nån gång förra året (sommaren/hösten tror jag) har det varit i stort sett knäpptyst. Nerlagt eller?

Så här skrev Björnström 3:e juli:

Citat:

Hela "auktionsmotorn" har varit klar i närmare tre veckor och fungerar fint såvitt vi har testat.

Denna är bra också:

Citat:

Den är klar. Nu planerar vi ett premiärdatum.

Citatet är från den 23:e september på frågan hur det går med auktionssajten.

Vi (Intelligent Mammals AB) fick i uppdrag att bygga Macauktioner.com-siten och basera mycket funktionalitet på Microsoft SQL Server (istället för att bygga samma funktionalitet i Lasso som vi använde som middleware). Vi lärde oss därför T-SQL som är väldigt jobbigt att bygga i och vi lade massa pengar på huvudvärkstabletter under den här tiden och när vi flera månader sena (minns inte om det var sex eller åtta månader sena, då andra projekt kom ivägen) levererade det hela så hade Martin hittat en annan lösning för auktioner baserad på PHP. Så det bidde aldrig något med vår lösning. Vi är lite ledsna för det och hoppas det kommer upp en site med Macauktioner snart, oavsett vilken.

Om någon är intresserad av att starta en auktionsssite så kontakta mig bums! Vi har en finfin motor för det som vi lätt anpassar för MySQL istället. Vi kommer att troligen att använda den för att bygga en myntauktionssite under året, vi får se hur det går...

/Ola

Vi har funderat på auktionstjänster under en lång period och vi har anlitat Intelligent Mammals precis som Ola skriver ovan.

Våren 2003 valde vi att använda en annan lösning och den har i stort sett varit klar att sättas i drift sedan i September 2003 precis som ni skriver. Över 150 personer har deltagit i betatestningen av tjänsten.

1
Bevaka tråden