Problemet är nu löst med att tillfälligt ploppa bort det lilla batteriet ( för klockan ) en liten stund - här följer vad ingen behöver svara på men som kan vara till hjälp om olyckan skulle vara framme:

Olle

Hej - en av våra vänner här på 99mac har haft strömavbrott hemma på Brännö och efter detta så lyser bara knappen på hans MDD 2x1 GHz samt på hans platta 17" skärm. Han har provat med att sätta tillbaka ursprungliga nätdelen och sedan satt tillbaka den som kom med åtgärdsprogrammet, trots detta så gör den inte minsta tecken till att vilja starta. Finns det någon resettknapp på moderkortet som kan rädda detta, det fanns väll förr att man kunde hård-resetta... var det 10 sekunder som man skulle hålla in knappen eller hur var det nu ??? Han har testat med att hålla ned en knapp för PMU ( hette kanske nått annat ), dock utan att detta hjälpte.

OM du har all sköns tips om hur han kan slippa utnyttja sitt 3-åriga AppleCare så please posta ett inlägg här så kan han läsa detta när han är tillbaka på jobbet i morgon.

Mvh,
Olle Jonsson ( som inte bor på Brännö )
+++

Senast redigerat 2004-01-14 21:12