Alien vs predator 2 hjälp

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

tjabba! har installerat men ändrade lite på inställningarna för grafik som min skärm tydligen inte klarar. skärmen går nu i vila när jag startar spelet... har slängt hela avsp2 mappenoch intsallerat om men intällningarna ligger kvar någonstans, men kan inte hitta dem. hjälp..... . har kollat igenom preferensmappen men hittar inget där .. var söka och vad f-n kan filen heta???

tacksam för svar..

mats

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2004-01-03 13:09

~/library/preferences kanske?

Sök efter avsp2 på disken om du inte redan gjort det...

En del spel som inte fattar att de körs i ett svenskt operativssytem skapar filer och mappar med motsvarande engelska namn. Så om mappen Preferences saknas i system-mappen så skapar de en mapp där med det namnet och lägger sin prefs-fil där. En del andra program skapar mappar direkt i systemmappen.

Ett sätt att testa är att starta spelet, göra en ändring i inställningarna, avsluta spelet, söka efter filer ändrade idag och sortera dem i omvänd ordning. Då bör du hitta den filen.

/Ola
P.S. Jag antog att Alien vs Predator är ett OS 9 spel, men jag kan ha fel.

har redan sökt på allt som heter avsp2 men hittar inge somm verkar funka. som svar till Taz så ar det ett OS X spel och jag kan ju inte prova att gööra nya inställningar då skärmen är svart pga detta problem...

har redan sökt på allt som heter avsp2 men hittar inge somm verkar funka. som svar till Taz så ar det ett OS X spel och jag kan ju inte prova att gööra nya inställningar då skärmen är svart pga detta problem...

Dubbelklicka inte på "Skapa inlägg"-knappen.

Har du provat att söka på "Alien"? Eftersom man inte behöver ha superkorta filnamn med förkortningar i OS X så kanske den heter något enklare och mer lättläst.

Du kan också prova att söka efter osynliga filer med det namnet. Kanske har programmet lagt in en sådan fil.

Du kan också kolla om någon fil har ändrats det datumet/klockslaget du ändrade skärmupplösningen och på så sätt få fram vilken fil det är.

Har du en annan skärm du kan koppla in så prova med det.

When all else fails:

Kolla företagets supportsidor och ladda hem eventuella patchar du hittar där, som tex den här:

Patch:
http://www.macplay.com/downloads/patch_avp2.php

Support för Alien vs Predator 2:
http://www.macplay.com/support/avp2.php

Kontakta dem med ditt problem och fråga om hjälp.

http://www.macplay.com/support/
(Det finns flera editions av Alien VS Predator)

/Ola

tack för svaren, har efter några ominstalleringar lyckats få igång det.... har dessvärre problem med en krasch i en specifik level, men tror att en bugfix ska ordna detta. tack för länkarna OLA!

/Mats

1
Bevaka tråden