Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdatering av "Pro-apps"

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

<center><img src=/nyhetsbilder/software_update.jpg></center>

Om du är ägare till något utav Apple's "Proffs program" så har du en uppdatering att hämta i "Programuppdatering". Uppdateringen innehåller förbättringar för Final Cut Pro, Cinema Tools, Compressor, LiveType, Soundtrack, och DVD Studio Pro.
Denna uppdatering krävs för att få tillgång till kommande uppdateringar för ovan nämnda program.

Kul! Nu kanske vi kan få en tredjedel av alla features beskrivna på de snygga lådorna och Apples glassiga sida att fungera...

Vore ju t ex kul om DVDSP2 kunde göra DVD-9:or som utlovat. I dag är det rena slumpen om DLT:erna studsar tillbaka från glasmastringen (någonting som trots allt fungerade i DVDSP1.5).

Sen kunde det ju vara kul om Apple uppdaterade en hel del codecs i QT. Och varför inte modernisera QT helt när dom ändå är på gång. Det måste vara den enda mediaarkitekturen i världen som bara har stöd för 2 kanaler ljud. Inte särskilt "pro" när CCIR 601 standarden dikterar 4 kanaler. Det går ju naturligvis att arbeta runt det men varför ska man behöva göra det egentligen? DV25-codecen är ju t ex under all kritik liksom Mpeg-2 codecen. MicroSofts DV-codec sopar mattan med Apples. Sånt är lagom kul att komma till insikt om när man helst vill jobba på Mac.

Med DeckLink SD och HD för DirectX och Premiere Pro kommer Apple att få en svår utmanare i det segment de just nu genom hård marknadsföring dominerar.

Och är det bara jag som undrar varför Apple släpper patchar hela tiden? Var programmen verkligen färdiga för release...?

1
Bevaka tråden