Defekta strömadaptrar

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har fått min andra strömadapter till PowerBooken idag. Den förra slutade leverera ström 2-3 ggr per dag. Man var tvungen att dra ut kontakten från vägguttaget för att den skulle börja fungera igen. Har nu fått en ny av Apple och till min stora besvikelse så är det samma fel med den nya! Rätt som det är slutar den att fungera.

Enligt AppleSupporten är detta inget omfattande problem. Är det verkligen ingen mer som råkat ut för detta?

/M

Min iBook-adapter dog för nån månad sedan. Fick också ny via Apple Care som dock hittills funkar som den ska.

Detta har hänt mig med en av mina adaptrar och med flera andra adaptrar his kolegor. Det är ngt slags överspänningsskydd som slår av laddningen. Kolla dina Kontakter. de defekta vi tittade på (för ca två årsedan (de första vita) la aldrig av när de satt bakom en UPS. För mina hjälper det att använda den jordade kontakten. Jag användet den defekta hemma och där är strömmen svajig till max. Lamporna bllikar lite då o då. Jag tror att det är ett vanligt problem men att de flesta har bra ström (nya hus).

PP

  • Oregistrerad
  • 2003-12-08 21:21

Jag har precis samma fel som du Martin, men det händer bara hemma, aldrig på jobbet, så dom orsaker som nämnts i tråden stämmer säkerligen.
/Sulan

Händer mig ibland, testa att byta uttag.

Jag har också upplevt udda saker med min gamla powerbook titan och strömmen i min lägenhet. Hemma så kunde jag dra en propp om jag pluggade in PB-adaptern. På jobbet var det aldrig något problem. Nu har jag en ibook och det fungerar alldeles utmärkt.

Jag vet inte hur många av mina kunders adaptrar som har fått kortslutning men det är mer än 20 st.. Skitgrejer

1
Bevaka tråden