Fick du ett mail om att 99mac lägger ner?

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Häromdagen kom ett mail som informerade om att 99mac lägger ner verksamheten - något som är helt felaktigt. Vi ser allvarligt på det inträffade och behöver lite hjälp av dig.

Vi vill att alla som fått mailet "Nu stänger vi 99mac - tack för oss" kontaktar oss på nedanstående epostadress. Det räcker att ni skickar en kopia på mailet till oss och vi ber dig samtidigt att spara originalet i ditt mailprogram eller webbmail tills vidare.

Skicka mailet till: spam@99mac.com

I samband med denna händelse pågick en mängd aggressiva diskussioner och rykten, vi vill uppmana alla att inte fortsätta diskussionerna om detta tråkiga ämne tills vidare medan arbete pågår för att stoppa denna typ av utskick permanent. Vi kommer att återkomma till detta ämne när vi har mer information att komma med.

81 inkomna mail så här långt.

Anledningen till att vi vill ha kopior är att vi vill fastlägga varifrån mailet kommer och i vilken omfattning det har skickats. Det är mycket relevant enligt våra rådgivare.

169 svar just nu.

209 svar har vi fått in hittills. Det räcker mer än väl för att sammanfatta att utskicket har varit "publikt". Tack för hjälpen! Jag återkommer med mer information när den blir redo att publiceras.

1
Bevaka tråden