Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Jobs roligaste ögonblick

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Varje fredag brukar 99mac tipsa om något roligt från världens största videoarkiv Youtube. Idag uppmärksammar vi självklart Steve Jobs som skulle ha fyllt 62 år idag.

Läs hela artikeln här

Jobs verkade älska scenframträdande. Syns tydligt med de avslappnande skämten, Tim utstrålar snarare scenskräck och fullkomlig av saknad av humor. Bättre förr...

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2017-02-25 22:45

Saknar verkligen Steve Jobs! Jag har använt Mac sedan långt innan den var mainstream och har följt hans resa med NeXT och allt annat. Kanske inte den trevligaste killen att jobba med, men det karisma och de visioner han hade gör att dagens Apple känns så plastigt. Titta på Think Different och påstå att Apple fortfarande står för det nu... Vilket skämt!

En sak som jag inte tycker blev speciellt bra, som säkert hade hänt även om Steve & Co. inte hade kommit ut med iPod Touch/iPhone/iPad, är den livstil som barn lever i idag. Mycket få barn och ungdomar gör någonting annat än stirrar in i sina små skärmar, synproblem är ett faktum, låg fysisk aktivitet och andra påföljande problem. Många vuxna lever med böjda nackar utan att se livet framför dem eftersom Facebook timelinen är viktigare. Så jävla "insanely great" var inte de produkterna!

Apple idag är det som Jobs var emot en gång i tiden.

1
Bevaka tråden