Vi är ett litet startup som bygger en webbapplikation på vår fritid. Vi är 4 personer idag, 1 utvecklare, 1 UX designer och 2 affärsutvecklare. Halva teamet håller till i Borlänge och andra halvan i Göteborg. Vi håller på att bygga vår beta, www.lurkit.com, där vi kommer att aggregera streams och erbjuda multistreaming. Vår vision är att bygga ett hem åt både content-skapare, eSport-profiler och fans. En samlingsplats för all gaming content där användaren kan personifiera sin upplevelse. Vi söker nu en (kanske två) utvecklare inom frontend och backend, som vill vara med på vår resa.

Värt att nämna är att vi håller på och bygger ett kontaktnät med folk i esport industrin, vi har bland annat pratat med folk från ESL.

Utöver passion™, personlig lämplighet, bildbarhet och förmågan att kunna kommunicera och samarbeta skulle det vara trevligt med någon som även har tekniska kunskaper. Att samma person innehar kunskaper och erfarenhet om utveckling av både webbapplikationer och back-end är nog förhållandevis ovanligt, så vi kan för enkelhetens skull tänka oss två huvudspår:

Back-end

Programkod skrivs i C# tillsammans med ASP.Net Web Api 2.0. .
Minimum är grundläggande kunskaper om ASP.Net och C# samt relationsdatabaser. Meriterande om vederbörande har erfarenhet av ASP.Net Web Api.

Eller,

Front-end

Programkod skrivs i JavaScript, närmare bestämt ES6/ECMAScript 2015 tillsammans med ett modernt ramverk för att utveckla single-page applications (SPA).

Här vore det trevligt om vederbörande har åtminstone grundläggande kunskaper om att utveckla SPA:er. Kunskap om just Aurelia vore trevligt, men är sekundärt jämfört med erfarenhet av något SPA-ramverk (det finns ett antal olika) och allmänna ES6-kunskaper.

Hör av dig till hello@lurkit.com om du tycker att det låter spännande så tar vi det därifrån!

Senast redigerat 2017-01-11 14:12