Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

VD:n för Airbus Group har meddelat att företaget ska testa prototyper av flygande bilar innan slutet på året.

Andy Rubin grundade Android och arbetade på Google under åtta år, men nu kan Rubin vara på gång med ett nytt företag som ska utmana både Google och Apple med en egen premiumtelefon.

Nu har en svensk återförsäljare gått ut med de svenska priserna på spelkonsolen Nintendo Switch, och den kommer att kosta 3 599 kronor.

För att möta konkurrensen kommer Apple Music att satsa på mer än bara musik, säger Jimmy Iovine. Redan i år ryktas de första orginalprogrammen få premiär.

Vad som verkar vara en promotionvideo av den kommande telefonen Galaxy S8 har lagts ut på internet av Samsung Display.

99mac bjuder in gästkrönikören Karl Emil Nikka för att reda ut begreppen kring meddelandetjänsten Whatsapp. Många tidningar rapporterar om en bakdörr i appen som hotar säkerheten, men stämmer det verkligen?

En dag innan deras kvartalsrapport kommer antagligen Samsung presentera vad som fick flera exemplar av Galaxy Note 7 att fatta eld.

99mac sammanfattar förra veckans CES-mässa, och pratar smarta hemmet, självkörande bilar, trådlösa hörlurar och nätverkssäkerhet.

Eddie Izzard skämtar pricksäkert om den största digitala huvudvärken; uppdateringar och användarvillkor.

Företaget bakom webbläsaren med samma namn har introducerat en ny webbläsare vid namn Neon med en annorlunda gränssnittsfilosofi.

Alternativet att spela upp video i 4K på Youtube finns inte tillgängligt i webbläsaren Safari eftersom denna saknar stöd för formatet VP9.

Nintendos hybridkonsol har till slut presenterats och vi vet nu vad den kostar, när den släpps och vilka spel som är på väg.

Apple ger nu appar i TV OS möjligheten att vara lika stora som appar i IOS, det vill säga 4 GB istället för de tidigare 200 MB.

Under Armour och JBL slår sina påsar ihop med ett par trådlösa sporthörlurar, som under vårt test imponerar även i vardagsanvändning. Men bristerna finns där, och drar ner helhetsbetyget.

HTC presenterar sin nya mobiltelefons-serie HTC U, med fokus på en mobil som lär känna dig och anpassar sig efter dina behov och preferenser.