Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Företaget Nonda har flertalet produkter för att hjälpa disträa och glömska personer. Nyligen testade vi den smarta nyckelhittaren Ihere som även kunde användas som selfie-kontroll. Nu åker Nondas produkt Zus in i vårt testlabb.

Samsung rullar idag ut röstassistenten Bixby till Galaxy S8 och S8 Plus-användare i USA men många har reagerat på de ord som beskriver den manliga och kvinnliga rösten till Bixby.

Nu är det dags att uppdatera alla dina Apple-enheter. Företaget har släppt säkerhetsuppdateringar till sina operativsystem.

Nu har redaktionens Ipad Pro 10,5 tum testats också i praktiken och Ida Blix avger rapport. Funkar den som ersättare till datorn eller är den mest ett lyxigt komplement?

Det har blivit dags för ett avsnitt om Zelda där Jakob Nilsson och Andreas Eklöv tar sig an Nintendos klassiska spelserie.

Flera personer har rapporterat att deras Oneplus 5 stängt av sig när de har försökt ringa nödsamtal.

Googles moderbolag Alphabet ger de smarta glasögonen Google Glass en andra chans. Den här gången fokuserar de på företagsanvändare.

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Den 20:de juli kommer Googles smarta röstassistent och Google Wifi till Australien.

Regeringens utredare vill att det ska vara möjligt för svenska brottsbekämpande myndigheter att kringgå kryptering, men förslaget får hård kritik från säkerhetsexperter.

Apple har skapat en ny roll som ska göra det lättare för utvecklare och deras kundtjänst att svara på recensioner i App Store.

Quinn Nelson sparade mycket pengar genom att själv uppgradera en av Apples senaste 27-tums Imac.

Skaltillverkarna Nodus bekräftar designen på Apples kommande Iphone genom CAD-filer som företaget fått från leverantörsledet.

Amerikanska arbetsmarknadsdepartementet anklagar Google för att systematiskt betala kvinnliga anställda mindre i lön än sina manliga kollegor. Sökjätten har vägrat att lämna ut viss information som departementet begärt och nu ger en domare Google delvis rätt.

Australiens justitieminister ska träffa Apple den här veckan för att diskutera kryptering. Landet håller på att ta fram ny lagstiftning och vill ha en bakdörr in i IOS för brottsbekämpande myndigheter.