Problem i Chrome

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! Jag har de senaste veckorna haft problem när jag surfar med Chrome. Exempelvis om jag har en sida öppen, eller försöker surfa in på t.ex. www.99mac.se så visas ingen bild/text. Jag tvingas avsluta programmet - efter det fungerar det. :/
Vad kan detta bero på? Har provat att rensa cookies/cash.
Bifogar bild så ni förstår vad jag menar.

  • Medlem
  • 2016-11-15 19:59
Ursprungligen av Charliebrawn:

Hej! Jag har de senaste veckorna haft problem när jag surfar med Chrome. Exempelvis om jag har en sida öppen, eller försöker surfa in på t.ex. www.99mac.se så visas ingen bild/text. Jag tvingas avsluta programmet - efter det fungerar det. :/
Vad kan detta bero på? Har provat att rensa cookies/cash.
Bifogar bild så ni förstår vad jag menar.

Vad har du för tillägg utöver Adblock och Gmail? Fönster > Tillägg.

Testat att installera om Chrome?

Ursprungligen av Alix:

Vad har du för tillägg utöver Adblock och Gmail? Fönster > Tillägg.

Ursprungligen av barbapappa_86:

Testat att installera om Chrome?

Har provat det

  • Medlem
  • 2016-11-15 20:25
Ursprungligen av Charliebrawn:

Har provat det

Dina tillägg ser okej ut (fast använd hellre uBlock Origin än Adblock Plus). För att avinstallera Chrome ordentligt bör du använda AppCleaner (gratis). Det ligger en bamsig mapp i Application Support som innehåller det mesta som styr. Men se till att synka lösenord, bokmärken och sådant först, genom att logga in på Chrome. Annars får du lägga in det manuellt igen.

1
Bevaka tråden