iCloud spegling

Tråden skapades och har fått 11 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2016-10-17 13:37

Före uppdatering till Sierra kunde jag bestämma vad jag ville skicka och spara på iCloud. Nu skicka hela desktopp till iCloud utan att jag kan bestämma över det. Har jag missat någon inställning?
tack

  • Medlem
  • International user
  • 2016-10-17 13:57

Systeminställningar > iCloud > iCloud Drive
Där kan du stänga av Dokument och Skrivbord

Läs mer: https://support.apple.com/en-us/HT206985

Ursprungligen av reze:

Före uppdatering till Sierra kunde jag bestämma vad jag ville skicka och spara på iCloud. Nu skicka hela desktopp till iCloud utan att jag kan bestämma över det. Har jag missat någon inställning?
tack

Ja.
Lägga till filer från Skrivbord och Dokument till iCloud Drive (missvisande rubrik)
macOS Sierra: Lagra mapparna Skrivbord och Dokument på iCloud Drive

  • Medlem
  • 2016-10-17 14:02
Ursprungligen av panther:

Systeminställningar > iCloud > iCloud Drive
Där kan du stänga av Dokument och Skrivbord

Läs mer: https://support.apple.com/en-us/HT206985

tack!

  • Medlem
  • 2016-10-17 14:08
Ursprungligen av panther:

Systeminställningar > iCloud > iCloud Drive
Där kan du stänga av Dokument och Skrivbord

Läs mer: https://support.apple.com/en-us/HT206985

Jag vill ha kvar på dator inte på iCloud..

  • Medlem
  • International user
  • 2016-10-17 14:17
Ursprungligen av reze:

Jag vill ha kvar på dator inte på iCloud..

Kan det här hjälpa kanske…
http://www.howtogeek.com/273629/how-to-restor...

  • Medlem
  • 2016-10-17 14:48
Ursprungligen av panther:

Kan det här hjälpa kanske…
http://www.howtogeek.com/273629/how-to-restor...

ja tack
baklänges verkligen från

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2016-10-17 14:54
Ursprungligen av panther:

Kan det här hjälpa kanske…
http://www.howtogeek.com/273629/how-to-restor...

Citat:

However, when you disable desktop and Documents iCloud Drive syncing, macOS will automatically remove the files from these two locations and only store them in iCloud Drive. This seems a little backwards to how it should work, so if you’re thinking about disabling this feature, here’s how to get your files back to the desktop and the Documents folder.

Det är ju verkligen bakvänt att filerna försvinner från skrivbord- och dokumentmappen om man stänger av synken, även om de finns kvar i den lokala iCloud-mappen. Det borde vara tvärtom!

  • Medlem
  • International user
  • 2016-10-17 15:00
Ursprungligen av IngoX:

Det är ju verkligen bakvänt att filerna försvinner från skrivbord- och dokumentmappen om man stänger av synken, även om de finns kvar i den lokala iCloud-mappen. Det borde vara tvärtom!

Absolut!

Jag har aldrig själv satt på att synca dokumenten eller skrivbordet.
Hur kan de bli aktiverade utan att man gjort det? Bara undrar
Vid uppgraderingen till Sierra kanske? Det hände inte för mig i alla fall.

  • Medlem
  • 2016-10-17 15:10
Ursprungligen av panther:

Absolut!

Jag har aldrig själv satt på att synca dokumenten eller skrivbordet.
Hur kan de bli aktiverade utan att man gjort det? Bara undrar
Vid uppgraderingen till Sierra kanske? Det hände inte för mig i alla fall.

det vete fan..:)
och tack

Senast redigerat 2016-10-17 15:24
  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2016-10-17 15:18

Det kommer som en fråga under Sierra-installationen. Jag svarade Nej på den, och slog på den manuellt senare under Systeminställningar - iCloud.

  • Medlem
  • 2016-10-17 15:23
Ursprungligen av kenjon:

Det kommer som en fråga under Sierra-installationen. Jag svarade Nej på den, och slog på den manuellt senare under Systeminställningar - iCloud.

missade den

1
Bevaka tråden