Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Uppdaterad Note 7 började ryka på flygplan

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Ännu en Galaxy Note 7 har blivit överhettad och börjat ryka, denna gång på ett flygplan. Enligt uppgift rör det sig dessutom om en uppdaterad version av telefonen som skulle ha åtgärdat batteriproblemet.

Läs hela artikeln här

Det här måste kosta så sjukt mycket för samsung! Har de tillräckliga ekonomiska resurser för att klara av en sån här situation?

  • Rikslövet
  • Stockholm
  • 2016-10-06 13:15
Ursprungligen av Erik Sjölund:

Det här måste kosta så sjukt mycket för samsung! Har de tillräckliga ekonomiska resurser för att klara av en sån här situation?

Samsung har väldigt djupa fickor och Galaxy S7-familjen blev en riktig storsäljare, så det lär inte vara någon direkt fara på taket för Samsung just nu. Den stora risken är att batteriproblemen fläckar deras rykte till den grad att kommande produktlanseringar säljer dåligt på grund av rädsla för att problemet ska upprepas. Lanseringen av Galaxy S8 lär exempelvis mötas med en del skepsis, många lär säkerligen vänta med köpet till dess att eventuella problem har hunnit visa sig, om de inte rentav vänder sig till ett annat företag det vill säga.

1
Bevaka tråden