Error:carrier detected while trying to enable 48 v

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Härnösand
  • 2016-09-28 22:30

Ska koppla in en Unifi UAP_AC POE till en Egderouter POE-5 (båda från Ubiquiti)
När jag försöker aktivera POE 48 Volt på min Egderouter POE 5 på port eth 2, när jag får detta felmeddelande.
"Error:carrier detected while trying to enable 48 v"
Har googlat och ser att flera har eller har haft samma problem. Har inte funnit någon som löst problemet.

har provat med kabel ansluter och utan kabel i port eth 2. Även i eth 3, 4 och 5 med samma resultat.
Någon som kan hjälpa till med en lösning på detta.
----------
Lyckades sätta POE till 48 Volt med Firefox efter mycket o och men, Men då uppstod ett nytt problem.
portarna eth 2. 3 och 4 är disconnected.
övriga eth 0 och 1 är connected.
Och så klart hittar ej Unifi controllers en någon AP som är inkopplad i eth 2.

Då blir nästa fråga: Hur får jag portarna eth 2, 3 och 4 att bli connected igen. Dom var ju det förut.
Det enda jag gjorde var att slå på Poe på port eth 2
Har provat att koppla ur kabeln och in igen utan att det

Senast redigerat 2016-09-28 23:36
  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2016-09-29 01:22

Kolla med tillverkaren.
Senaste firmware?

  • Medlem
  • Härnösand
  • 2016-09-29 09:20
Ursprungligen av kenjon:

Kolla med tillverkaren.
Senaste firmware?

Har lagt in en fråga på tillverkarens community. Dom frågar samma sak som du.
Firmware är den senaste 1.9.0. Jag laddade ner den för tre dagar sedan

  • Medlem
  • Härnösand
  • 2016-09-29 21:28
Ursprungligen av Refill:

Har lagt in en fråga på tillverkarens community. Dom frågar samma sak som du.
Firmware är den senaste 1.9.0. Jag laddade ner den för tre dagar sedan

Har nu löst del första delen av problemet, med hjälp från tillverkarens community.
Accesspunkten skall kopplas direkt till routerna port som har PoE 48 Volt. (i mitt fall eth 2.)
Man skall alltså inte koppla AP:n via strömadaptern.

Kvarstår nu är att AP:s kontroller (Unifi Cotroller) inte hittar någon enhet.
Jobbar vidare med detta om kollar även här om det kommer in något tips.

  • Medlem
  • Härnösand
  • 2016-10-08 09:34
Ursprungligen av Refill:

Har nu löst del första delen av problemet, med hjälp från tillverkarens community.
Accesspunkten skall kopplas direkt till routerna port som har PoE 48 Volt. (i mitt fall eth 2.)
Man skall alltså inte koppla AP:n via strömadaptern.

Kvarstår nu är att AP:s kontroller (Unifi Cotroller) inte hittar någon enhet.
Jobbar vidare med detta om kollar även här om det kommer in något tips.

Jag har nu fått allt att fungera som det ska.

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2016-10-09 14:41

Och hur?

1
Bevaka tråden