Mobiltelefonens intrång i webbvärlden har inte gått obemärkt förbi på Blocket. Via Blockets appar och mobila sajt är Blocket en av de största och mest använda mobila kanalerna i Sverige, med över 130 miljoner sidvisningar i veckan!!

Det går bra och vi behöver nu stärka upp vårt härliga gäng med ytterligare en iOS-utvecklare. Mobilteamet består i dag av 8 personer, varav 4 av oss jobbar specifikt med iOS.

Din profil

Vi söker dig som har 2-5 års professionell erfarenhet av mobilutveckling. App-utveckling är ditt intresse så med största sannolikhet har du gjort egna appar på din fritid också. Du är en riktig lagspelare och vill jobba teamorienterat. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg arbetsplats där du kan känna dig som hemma och göra det du är bäst på, tillsammans med fantastiska kollegor.

Du har:

- Goda erfarenheter av iOS-utveckling både för iPhone och iPad
- Bred kunskap inom utveckling och är riktigt vass på Objective-C och Xcode
- Varit delaktig i utvecklingen av minst en AppStore-publicerad applikation
- Viljan att utvecklas. Eftersom Blocket använder en egenutvecklad plattform så tycker du om att lära dig nytt och jobba nära dina kollegor och du drivs av nya utmaningar
- Swift-kunskaper är meriterande
- Du behärskar också svenska i tal och skrift

Varför jobba på Blocket?

Förutom att Blocket är en av Sveriges bästa arbetsplatser och en av Sveriges mest välbesökta site, så är vi ett teknikbolag som erbjuder en innovativ, entreprenöriell och avslappnad miljö. Utöver det så erbjuder vi våra anställda generösa förmåner såsom sjukvårdsförsäkring, SATS-kort, naprapat och roliga in-house aktiviteter där du får utrymme att utveckla dina egna projekt såsom "Hack Days".

Vill du jobba med din hobby tillsammans med likasinnade kollegor - tveka inte att söka denna tjänst redan idag!

Ansök: https://express.candarine.com/campaign/url/fo...