Pixliga kanter i imovie !!

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej !

Finns det någon som kan hjälpa mig och förklara varför kanterna på alla filmade objekt som rör sig (alt kameran som panorerar) blir sjukt pixliga efter inladdning i imovie 11 ? Riktigt KASS ! Vad gör jag för fel ?

  • Medlem
  • Malmö
  • 2015-04-22 16:24

Du kan ju börja med att ge lite info

OS-version?
iMovie-version?
Exempel / screenshots?
Vad har du filmat med för utrustning?

Försök till faktasvar

Ursprungligen av zinned:

Du kan ju börja med att ge lite info

OS-version?
iMovie-version?
Exempel / screenshots?
Vad har du filmat med för utrustning?

OS X Yosemite 10.10.1
iMovie 11 9.0.9
Filmat med en Canon HF21

Det komiska är att intankning av material från Tex GoPro INTE ger detta problemet ??

Trevlig motiv, sportlov var det bästa jag visste som barn!

Det där är inte pixligt, det ser ut så här:

Tycker det mer ser ut som ett interlaceproblem.

Det finns en nyare iMovie 10.0.7 ute.

-I vilket format är filmen? Om osäker, ladda ner Medianfo (gratis) och kika vad som står där. Eller berätta vilka inställningar du har i kameran.

Ursprungligen av reboot81:

Trevlig motiv, sportlov var det bästa jag visste som barn!

Det där är inte pixligt, det ser ut så här:
Tycker det mer ser ut som ett interlaceproblem.

Det finns en nyare iMovie 10.0.7 ute.

-I vilket format är filmen? Om osäker, ladda ner Medianfo (gratis) och kika vad som står där. Eller berätta vilka inställningar du har i kameran.

Kan hålla med om att det inte är pixligt det var fel uttryck. Det känns som linjer som förskjuts....
Här är info om ett klipp

  • Medlem
  • Göteborg
  • 2015-04-23 12:00
Ursprungligen av otålig:

Kan hålla med om att det inte är pixligt det var fel uttryck. Det känns som linjer som förskjuts....
Här är info om ett klipp

Använd istället MediaInfo som du blev tipsad om så får vi de detaljer som krävs.

Ursprungligen av otålig:

OS X Yosemite 10.10.1

Jag ber om ursäkt för att min fråga kanske inte bidrar till trådens lösning, men jag är nyfiken på varför du fortfarande kör 10.10.1 - det har ju kommit både 10.10.2 och 10.10.3.

Ursprungligen av beh:

Använd istället MediaInfo som du blev tipsad om så får vi de detaljer som krävs.

Hej på er igen !

Här kommer förhoppningsvis lite bättre info som kan hjälpa er att hjälpa mig

1
Bevaka tråden