8 GB lagring i Apple Watch

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Apple bekräftar nu att alla Apple Watch-modeller har samma lagringskapacitet och berättar hur mycket bilder och musik som kan lagras lokalt.

Läs hela artikeln här

Andra generationen - som kommer efter ett år - har 16 GB och en snabbare processor. Så klart. Som allt annat. Men denna gång känns det lite kymigt att köpa en grej för 4-5000 kr som är obsolet (för oss nördar) efter ett par år. Nå - måste ha den direkt - gen. 1 :-D. Sedan när gen. 3 kommer - om två år - då byter man ty då kommer dessutom en helt ny design och den är slimmare och ännu vackrare Och billigare. Betydligt billigare. En ny konsumtions-cykel börjar i höst när den kommer till Sverige Nå - eftersom jag inte har bil så är detta ett billigt nöje.

  • Medlem
  • Örnsköldsvik
  • 2015-03-10 20:46

Bättre batteri också kanske (förhoppningsvis), men knappast billigare, det är inte Apples stil.

Ursprungligen av Demiurgen:

Andra generationen - som kommer efter ett år.

Jag är inte så säker på att Apple kommer att uppdatera själva klockan varje år. En två eller tre-års cykel låter mer rimligt, men att armband och liknande istället uppdateras mer regelbundet.

Joggingtur utan telefonen? Förlorar man inte stora delar av funktionaliteten då, med gps etc? Eller kommer klockan att fungera helt "stand alone"?

Ursprungligen av Fitinghoff:

Joggingtur utan telefonen? Förlorar man inte stora delar av funktionaliteten då, med gps etc? Eller kommer klockan att fungera helt "stand alone"?

GPS, telefon, sms mm kommer inte att funka utan iPhonen.

1
Bevaka tråden