Är något förvirrad mellan vad som raderas var då jag har slagit på Bildström under iCloudinställningar på alla mina enheter (Mac, iPad och iPhone). Har kört det länge, men nu fattar jag ingenting.
Bildström, sparar kopior i 30 dagar
iCloud sparar de 1000 senaste bilderna. Korrekt?

Om jag raderar ett foto i Bildströmmen finns det ändå i iCloudströmmen, men tas det bort från iCloudströmmen försvinner det helt (förutom i de händelser och mappar som skapats i iphoto och ligger i mitt fotobibliotek).

Jag tycker dock inte det synkas mellan de olika enheterna när jag tar bort foton. För det mesta importerar jag kontinuerligt mina bilder från kameran i iPhonen och jobbar i iPhoto. Kamerarullen är därmed sällan stor. På resa utan Mac kan det dock vara smidigt att redigera direkt i iPhonen eller iPaden utan import till iPhoto och kunna tömma kameran.

Om jag skapar ett album på ngn av IOS-enheterna och därefter raderar foto från kamerarullen eller iCloud. Försvinner fotot från albumet då?

Tyckte jag hade koll på det, men nu vet jag inte vad som tas bort och synkas. Bildströmmen tar även plats på IOS-enheterna vilket är ett problem på iPaden med endast 16GB minne. Inte aktuellt att köpa ny just nu. jag har importerat en stor mängd foton från mitt bibliotek på datorn.

Hjälp någon? Googlat, men blir inte klokare... tack på förhand!