iTunes tror iPhone synkroniserats till annat bibliotek

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2014-10-19 20:57

När jag som jag brukar göra lite då och då skulle synkronisera min iPhone med iTunes, säger iTunes att den kommer radera telefonen då denna har synkroniserats med ett annat iTunes bibliotek tidigare, dock är så inte fallet. Telefonen har aldrig synkroniserats med en annan dator och datorn har aldrig installerats om eller liknande.

Någon som har en idé på hur man kommer ur denna minst sagt besvärliga situation? Hur mycket kommer egentligen raderas av telefonen om jag tvingas välja detta alternativ?

Om den raderas så försvinner allt, den blir sas fabriksren men har du ingen backup?

1
Bevaka tråden