Hämtar hem en gammal säkerhetskopia från Time Capsule

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Min situation ser ut som följer. Jag arbetar med min 11" som säkerhetskopierar tryggt mot Airport Time Capsule. Sedan har jag en 13" också som finns lite lyxigt i reserv. Enligt 11" har det skett en säkerhetskopiering typ dagligen. Problemet är att när jag vill plocka hem hela det sparade paketet till min reservmaskin, alltså till 13" laddar den hem en säkerhetskopiering som är ett halvår gammal.

Problemet kan möjligtvis ligga i vilken användare som är inloggad. Samtidigt kräver 13" att jag har en annan användare än 11" om du förstår vad jag menar. Om du känner igen problematiken lyssnar jag gärna på vad som är knas.
Hälsningar Jan

  • Medlem
  • Helsingborg
  • 2014-06-07 18:51
Ursprungligen av Coollife:

laddar den hem en säkerhetskopiering som är ett halvår gammal.

Citat:

Du kan kontrollera säkerhetskopieringens status genom att klicka på Time Machine-symbolen i menyraden. Om en Time Machine-symbol som visar på ett möjligt problem visas i menyraden, klickar du på symbolen för information om vad som hindrar Time Machine från att göra en säkerhetskopia.

Obs! Du kan också välja den här menyn medan du håller ned alternativtangenten om du vill se alternativ för att verifiera skivan för säkerhetskopiering eller manuellt välja en annan skiva att bläddra i.

http://support.apple.com/kb/HT1427?viewlocale...

1
Bevaka tråden