Återställa OS X

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! Jag gjorde något väldigt korkat... Jag ville installera om mitt OS X på min nya Macbook Pro late 2013 då jag lyckats få någon skit i den så jag ville ha en clean install.

Jag sitter på jobbets nätverk och påbörjar en återställning. Jag trycker på cmd + r och går in och trycker på erease på macintosh hard drive och sedan trycker jag på "Installera om OS X" Jag gör detta och sedan fungerar nästan allt, bara de att jobbets interna wifi vägrar låta mig komma in av någon anledning, även fast det fungerade 50 minuter innan.

Jag får då för mig att installera om OS X igen. Jag går in och tar bort Macintosh harddrive som innan och sen stänger jag av datorn och startar den igen. Då kommer det bara upp en mapp med ett frågetecken.. Jag startar om igen och håller in alt. Då kommer jag fram till OS X internet recovery. Jag går in på mitt Wifi.. Det händer inget.. det står bara en jordglob och snurrar och den vägrar komma tillbaka till recovery mode.

Vad har jag lyckats med nu?

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2014-03-23 17:57

Har du ett lösenord (krypterat) för att ansluta till ditt WiFi på jobbet?
Ingen möjlighet att använda kabel istället? Enklare och går fortare.

Jag har endast wifi. Nu är jag hemma men kan ändå inte få igång datorn.. Jordgloben står bara och snurrar sen kommer det något error. Det ser ut såhär typ..

sen kommer detta efter cirka 10 minuter,

  • Skribent
  • Sollentuna
  • 2014-03-23 18:04
1
Bevaka tråden