VPN stabila alternativ

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • International user
  • 2013-10-10 17:57

Bor i södra Frankrike nära spanska gränsen. Har prövat dom flesta vpn-leverantörerna men inte hittat något stabilt alternativ. Hittade en gång i somras en site som erbjöd en helt egen ip-server (satellit mottagare) i deras lokaler, som gav mig hela det officiella svenska tv utbudet mot att jag betalde en svensk tv licens. Man kunde också sätta in ett Boxerkort mot betalning. Någon som vet mera för jag hittar inte tillbaka till siten!

Inte stabilt? De "stora" (StrongVPN, Astrill, Witopia...) brukar ju funka bra. Och Frankrike är ju inte Kina, så man borde ju inte aktivt motarbeta VPN från myndighetshåll. http://www.99mac.se/forum/t/305494-vilken-vpn...

Själv har jag kört Witopia under flera år. Har servrar över hela världen, bl a Stockholm (om du vill se på SVT Play m fl tjänster som kräver att du har en svensk IP-adress).

Några listor:
http://netforbeginners.about.com/od/readerpic... Skriver att Witopia är svåra att installera. Stämmer EJ för Mac. De specialbygger en installerare åt dig med allt färdigt från start. Inget att ställa in.
https://www.bestvpn.com/blog/4809/best-vpn-se...

Vad gäller att hitta satellit-tjänsten: Det låter inte som ett långlivat affärskoncept efter att Farbror Blå varit och knackat på!

1
Bevaka tråden