Apples framtid!

Tråden skapades och har fått 8 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej! År 2010 kom jag in i Apple-familjen, då med en iPhone 4 och idag är min Apple-familj betydligt större. Idag har jag en MacBook Pro, en iPhone 5, en iPad 4, en iPod nano "iWatch" samt mängder med tillbehör. Jag gillar Apple mer och mer för varje dag och funderar ständigt på nya produkter som jag vill köpa.

Så nu är vi inne på ämnet och rubriken. Just nu står det på min "Köpelista": Apple TV, Extern skärm till MacBook Pro, Airport TimeCapsule 2TB samt iWatch (när den nu släpps). Men jag börjar fundera mer och mer på hur Apples framtid ser ut. Vågar man utöka sin Apple familj, finns den en risk att det roliga börjar lida mot ett slut? Är Apples glansdagar över och bör man inte göra sig för beroende av Apples-produkter?

Jag ska själv börja studera ett program till nästa höst är det tänkt, (studerar idag enskilda kurser) och jag vill innan det ha alla Apple produkter jag kan ha ett behov av. Men som vi vet så är livet som student hårt ekonomiskt och jag kommer antagligen inte ha råd att köpa någon mer Apple produkt under min studietid på fem år. (Möjligtvis en ny iPhone)

Så, vad säger ni? Kommer Apple att fortsätta utvecklas eller var det roligt så länge det vara?

Apple har funnits sen 1976. Apple är i princip större och starkare än någonsin tidigare. Kommer de att marginaliseras inom fem år? Tveksamt...

Jag har inte varit med jättelänge i Apple-familjen, bara drygt tre år och försöker läsa mig ikapp så mycket jag kan av det jag har missat.

Men ni som har koll, kommer Apple fortsätta kunna utvecklas även utan Jobs?

Ja.

Dåså, då är det bara börja bocka av listan.

  • Medlem
  • International user
  • 2013-09-04 20:39

Hur många sådana här trådar har vi?

Länka? Jag sökte efter framtid i forumet och hittade inget rimligt när jag skapade tråden.

  • Medlem
  • Trondheim
  • 2013-09-04 20:56

I nuläget ser jag inget företag som är mycket mer innovativt om. Apple kanske bara blir en nishad spelare bland andra i framtiden, men jag tror inte man i dagsläget behöver oroa sig för Apple blir nästa General Motors.

Ursprungligen av koffas:

Länka? Jag sökte efter framtid i forumet och hittade inget rimligt när jag skapade tråden.

Om man går till söksidan (http://www.99mac.se/forum/sok?sid=7425, längst till höger i den svarta menyn ovan), skriver "apple framtid" och "alla datum" hittar man exempelvis:
http://www.99mac.se/forum/t/304761-larry-elli...
http://www.99mac.se/forum/t/286736-vilken-fra...
http://www.99mac.se/forum/t/301526-vad-ska-ap...
Så nog har det spekulerats både en och två gånger de senaste åren att "nu, snart, är Apple slut"...

1
Bevaka tråden