Billigare alternativ till Apple Cinema & Thunderbolt Display

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Behöver hjälp att hitta en extern skärm till min MacBook Air, då mitt självklara val hade varit en Apple skärm om det inte vore för priset.

Jag använder min Mac som mediacenter, för surf och enklare filmredigering. Hade tänkt mig 27" om det inte är mer optimalt med en 24"?.

Har letat, och läst i forumet men det är svårt att hitta någon snygg stilren skärm med bra egenskaper, om möjligt utan adapter till mindisplay/ thunderbolt?

Budget 2000-5000kr.
Tacksam för hjälp.

Vad är det som är så svårt med att söka lite?

Det finns redan minst två trådar, båda från i år om skärmar i den storleken.

Här är den senaste o i den finns en länk till den föregående samt diverse tips.

http://www.99mac.se/forum/p/2162581

Prisjakt är tex en utmärkt källa för att finna såväl produkter som recensioner o tips

Senast redigerat 2013-08-13 21:03

Jag tittade på trådarna & prisjakt, men hoppades på tips om någon mer specifik skärm, eftersom jag inte hittat det jag söker. Samt att min Mac är på reparation, så jag jagar på mobilen vilket är lite problematiskt. Men prisjakt är som du säger en bra källa så ska leta mer där.

  • Medlem
  • Uppsala
  • 2013-08-21 21:58

Jag bumpar lite här eftersom jag också är ute efter en bildskärm. Prisjakt är mycket bra men det är inte alltid det finns recensioner för de skärmar man är intresserade av. Jag undrar om det är någon här som har erfarenhet av AOC-skärmar? Hela förstasidan på elgiganten flik med bildskärmar är fylld med dem men jag har ingen koll alls på märket.

Den här exempelvis?
http://www.elgiganten.se/product/datorer-till...

/ Jonas

1
Bevaka tråden