Mac Mini + 46" TV på kontoret

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,
Vi har precis satt upp en Mac Mini med en 46" TV för användning i bakgrunden på kontoret. Vi har hittat bra program för att använda den som whiteboard via en iPad(Doceri för iPad och Mac).

Men i övrigt har jag ganska svårt att hitta vettig program som kan vara hjälpsamma inom företagande / jobb. Skulle vara intressant med program som klara av full-screen och gärna flera saker samtidigt. Exempelvis; ett program som kan visa RSS-flöden, väder, Google-analytics statistik, To-Dos etc.

Tips & Förslag?

Det var helt rätt men ändå lite fel.

Status board ser ut att gör ungefär det jag vill få ut, dock så är det en iPad-app. Jag är på jakt efter samma sak men för en Mac mini.

Kanske inte heltäckande men Pulse är ett program/en tjänst som levererar RSS på ett väldigt snyggt sätt. Det började som en iPad app o finns numer även för desktop-användande

https://www.pulse.me/

Jag hittade precis denna, https://www.dashzen.com , det är en webb-version av det jag söker. Dock fortfarande bara beta.

* Hitta nu även denna som är strikt inriktad till webb-statistik och snyggare än analytics: https://chartbeat.com
** Hittade precis denna, en mindre grafiskt tilltalande version. Också bara för webb-statistik: http://gosquared.com/
*** Hitta ännu en som i de dyrare läget har stöd för TV-läge som är fullskärm. Denna bevakar dock CRM-system, kalender osv: https://ducksboard.com/

Senast redigerat 2013-08-13 23:20
1
Bevaka tråden