Apple ger sig ut på turné

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Från och med den första oktober kommer Apple Sverige ge sig ut på en landsomfattande turné. Arrangemanget kallas Apple-dagen "State of the Art". Syftet med turnén verkar vara att visa upp Apple-produkter för tre skilda målgrupper; den grafiska branschen, utbildningssektorn samt små och medelstora företag.

På 21 orter runt om i landet kommer Apple under en dag i oktober eller november hålla kostnadsfria seminarium för dessa kundgrupper.

Apple skriver på sin kampanjsida:
"Efter drygt två år med – det från grunden ombyggda operativsystemet – Mac OS X, har även floran av program från tredjepartstillverkare vuxit sig stor. Idag finns det över 6 000 program för Mac OS X. Under State of the Art-seminarierna vill vi tillsammans med våra leverantörer visa några av de allra viktigaste lösningarna för den grafiska branschen, utbildningssektorn samt små och medelstora företag."

För den grafiska branschen kommer bland annant produkter från Quark, Enfocus, Extensis och Epson visas upp. För utbildningssektor kommer seminarierna bland annat att behandla virtuella möten, distansundervisning, specialverktyg bl.a. för bioinformatik och ett medierikt lärande. Små- och medelstora företag kommer att informeras om produkter från Hansa, Microsoft och Filemaker.

Schemat för Apple-dagarna ser ut på följande vis:
08.30 - 09.00 Registrering / utställning
09.00 - 10.30 Grafiska branschen
11.00 - 12.30 Små och medelstora företag
12.30 - 13.15 Lunch / utställning
13.15 - 14.45 Utbildningssektorn

Deltagandet är kostnadsfritt, men registrering är obligatorisk. Du finner de olika datumen för just din stad i 99macs kalender. I Stockholm kommer arrangemanget gå av stapeln den 9:e oktober på Berns Konferensanläggning. Bor du i Göteborg bokar du in den 7:e oktober på Stora Teatern. 99mac-medlemmar i Malmö bokar in den 2:a oktober i Kockums ubåtshall.

Mer information finns även på Apples kampanjsida.

Senast redigerat 2003-09-30 09:23

Så vem som helst får komma?
Jag och mitt team är 3st...räcker det med att en av oss anmäler sig då?
Kan man anmälla sig till allt...eller räcker det där också att anmäla sig till utbildning och sen gå på allt?

Maila och säg hur många ni är som vill komma. Ni får sedan en bekräftelse. Det gäller hela dagen. Dock kan det vara ont om plats så först till kvarn.

Tror att alla får komma. Maila den ort du är intresserad av och fråga.

Det står att man ska ange vilka seminarium man vill gå på i anmälan.

Citat:

Skrevs ursprungligen av Martin Belak
[B]Från och med den första oktober kommer Apple Sverige ge sig ut på en landsomfattande turné. Arrangemanget kallas Apple-dagen "State of the Art". Syftet med turnén verkar vara att visa upp Apple-produkter för tre skilda målgrupper; den grafiska branschen, utbildningssektorn samt små och medelstora företag.

På 21 orter runt om i landet kommer Apple under en dag i oktober eller november hålla kostnadsfria seminarium för dessa kundgrupper.

Synd bara att inte alla som jobbar med försäljning och utveckling av program till Macen i Sverige som vanligt inte får vara med, eller att ens bli tillfrågade om att vara med.

Tro det eller ej, alla Macanvändare är INTE grafiker eller jobbar med ljud och film. Man kan ju lätt få det intrycket. Det blir ju inte bättre av att Sveriges enda Mactidning troligen innehar världsrekord i skygglappar och ALDRIG skriver om något bortom ruta 1A.

Jag har vid ett flertal tillfällen försökt få Apple att lägga ut en kontaklista på sin hemsida där man kan hitta svenska specialister på program och tjänster till Macen, även sådana som inte säljer datorer, men det är som att totalt omöjligt. Apple verkar vara dövörat personifierat.

Ska troligtvis till växjö

1
Bevaka tråden