Fusion drive och/eller SSD med Thunderbolt?

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • ?
  • 2013-05-09 08:49

?Tänkte köpa en ny maxad mac mini med fusion drive och parallels med windows. Men om jag förstått det rätt så hamnar Windows i en egen partition och därmed blir uppstarten lika bedrövligt seg som windows alltid varit med start från hårddisk. Alternativet skulle vara att skippa fusion drive mot en SSD för att få snabb uppstart av såväl OS X som windows. Eller ännu bättre en mac mini server med 2st SSD:er för att få både snabbhet och mera minne. Alternativt mac mini med fusion drive och lägga parallels på en thunderbolt SSD om det nu fungerar problemfritt med en sådan lösning? Fördelen skulle vara att man då får en fristående windows som kan pluggas in på valfri thunderbolt mac. Visst är det en intressant lösning! Räknar kallt med att forumets experter har koll på detta.

Ska du bara köra Parallels kan du lägga Windowsinstallationen vart du vill. Det är ett paket med filer som kan flyttas runt hur som helst. Windowspartitionen ligger i en fil på din hårddisk tillsammans med lite inställningar.
Paketet kan du lägga på en extern hårddisk om du vill, men det går bra att dela med din vanliga OS X installation. Om du tittar på filmerna under tutorials på Parallels hemsida får du en idé om hur det fungerar.

1
Bevaka tråden