Everpix lagrar dina bilder

Tråden skapades och har fått 7 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Funderat på hur du lagrar dina digitala bilder? Det finns gott om bildtjänster på nätet som låter dig ladda upp bilder från din telefon, surfplatta eller dator, men inte alla är gratis och inte alla låter dig skydda dina bilder och se till att de är privata.

Läs hela artikeln här

Fin Nex

Jag har kört Everpix i ett år nu sedan betan kom ut, har över 50 000 bilder där. Fungerar riktigt bra tycker jag, för sitt ändamål.

Jag ser det främst som ett verktyg för att enkelt kunna bläddra igenom hela mitt digitala bildarkiv var jag än är. Det är inte främst för att få backup, även om det är en bonus (jag har hela mitt Aperture Library i Crashplan för det ändamålet) och det är inte för att organisera bilder (det gör jag i Aperture), utan helt enkelt för bläddring och tillgänglighet. Webbsidorna och appen gör att det är kul att återupptäcka gamla bilder, ibland kan jag fasta där just för att det är så smidigt trots att jag ju redan har alla bilder på datorn.

Den kritik jag kan ha är att de inte satsar mer på att verkligen försäkra mig om att mina bilder aldrig hamnar i orätta händer. Jag tycker de kunde gott berätta mera om hur de anstränger sig för att säkra bilderna, om de krypterar osv. Även om man synkar "oskyldiga" bilder så är det ens privatliv och jag kan inte säga att jag känner mig helt trygg i att de verkligen gör allt de kan för att se till att eventuella hackare eller missstag i mjukvaran inte oavsiktligen skulle access till någon annan än mig själv.

Everpix har lanserat en gratistjänst för de 12 senaste månadernas bilder: http://blog.everpix.com/post/44630183289/intr...

  • Medlem
  • Överallt
  • 2013-11-05 20:13

Everpix stänger ner och tackar för sig.
https://support.everpix.com/entries/22586374-...

Ursprungligen av Mija:

Everpix stänger ner och tackar för sig.
https://support.everpix.com/entries/22586374-...

Crap.

Ursprungligen av Mija:

Everpix stänger ner och tackar för sig.
https://support.everpix.com/entries/22586374-...

Ja, jag blev faktiskt lite bestört när jag fick det mejlet igår kväll. Bästa tjänsten av sitt slag, solid och välfungerande produkt. Men tyvärr lade de inte lika mycket tid på att säkra investeringar och marknadsföra. The Verge har skrivit en bra artikel om Everpix saga som nu är all, tyvärr: http://www.theverge.com/2013/11/5/5039216/eve...

Finns det alternativ?

1
Bevaka tråden