Sidlänkar i trådlista

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

I gamla versionen av siten fanns det vid varje tråd länkar till trådens sidor, i stil med "1 2 3 4 .. 10". Det gjorde det lätt att välja om man ville läsa tråden från början, eller hoppa till sista sidan och kolla nya svar. Går det lägga in det igen? Nu måste man först klicka på tråden och sedan på sista sidan när man vill läsa nya svar, vilket jag gissar att man vill i 99% av fallen.

Det är såklart inte högprio, men det vore trevligt med ett musklick istället för två för varje tråd man läser.

  • Administratör
  • Rotterdam
  • 2013-02-06 12:40

@Kermit: Sidnumrering kan eventuellt komma tillbaks i framtiden, men tills vidare fungerar trådlänkar så här:

Om du klickar på trådens rubrik kommer du till första sidan, precis som förut. Kuvertet/statusikonen tar dig antingen till det första olästa inlägget eller sen sida du läste senast beroende på om du visar diskussionen linjärt eller trådat. För att komma till sista inlägget / sidan kan du klicka på cellen med den som svarade senast, denna saknas dock i listor med sidospalt (t.ex. bevakningar) för tillfället.

Aha, hade missat ikonlänken. Smidigt! Även klick på namnet var ju rätt smidigt, men inte helt logiskt (då man på de flesta forum brukar komma till profil-info om personen när man klickar på ett namn). Iaf, dessa verktyg fungerar finfint, det gäller bara att lära sig hantera nya siten ;). Tack för snabbt svar!

1
Bevaka tråden