Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Den populära ritappen Paper blir nu social med tilläggstjänsten Mix. Via Mix kan användare dela sina skapelser som inspiration för andra.

Det krävs en hel del logistik för att frakta miljoner Iphone 6 och Iphone 6 Plus över världen. Här är några bilder som visar en Boeing 747 fullpackad.

De dyrare modellerna av Iphone 6 och Iphone 6 Plus får fler appar förinstallerade. Ilife och Iwork finns med från start.

Officiellt börjar Apple att sälja Iphone 6 och Iphone 6 Plus nu på fredag, men redan nu har användare i Kina och Vietnam fått tag på exemplar.

Andra delen av Charlie Roses intervju med Apples vd Tim Cook sänds senare i dag, men en försmak avhandlar ämnet integritet.

99mac:s redaktör Jakob Nilsson har smält sina intryck av Apples nya produktkategori, och drömmer sig genast bort till nästa generation smarta klockor.

Det går att gömma inköp från Itunes Store vilket är ett passande tips för alla användare som inte blev glada över att få U2:s senaste album tillagt i sina samlingar.

UPPDATERAD. På sin webbplats bekräftar svenska Mojang AB att studion kända för succéspelet Minecraft köps av Microsoft.

Douglas Smith som 1983 skapade det klassiska datorspelet Lode Runner för Apple II har avlidit.

UPPDATERAD. Under fredagen började Apple att ta emot förhandsbeställningar av sina nya Iphone-modeller och berättade under helgen om nya försäljningsrekord.

Tim Cook har intervjuats av amerikanske tv-profilen Charlie Rose i PBS, och avslöjar flera intressanta saker om vad som sker hos Apple.

Ferrari har fått klart sin första bil med Carplay integrerat. Det är en Ferrari FF som sålts till en italiensk kund.

Det har blivit allt vanligare att elever använder Ipad i skolan. 99mac frågar mediepedagogen Tina Tegnér hur surfplattan kommer till nytta i undervisningen på Kristinedalsskolan i Stenungsund.

Det är inte lätt att säga rätt, Apple Watch heter oftast Iwatch på redaktionen. Denna vecka handlar förstås om Apples event, 99mac:s uppesittarkväll och om den kommande 99mac-puben.

Apples nya stora Iphone 6 Plus utgår från grafiska element i retinaupplösning i så kallad 3X, men skalar ned det hela något för att få plats på bildskärmens upplösning på 1 920 x 1 080.