Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Nu finns Sonos Controller version 5.3 att ladda ned från App Store. Appen bjuder på både förbättringar och helt nya funktioner.

Visa demonstrerar hur deras tokenbaserade system fungerar tillsammans med Apple Pay, och avslöjar när europeiska kunder kan betala med sin Iphone.

Fitbit är på plats i Barcelona och visar upp sina aktivitetsprodukter. En av nyheterna är att användare nu kan använda flera enheter och få all data till samma konto.

Fortfarande finns det grupper som inte känner sig representerade bland Apples emojisymboler. Nu har ett upprop startats för att införa rödhåriga karaktärer.

I den svenska paviljongen på Mobile World Congress hittar 99mac Myfc som visar upp en ny betydligt smidigare bränslecellsladdare de kallar för Jaq.

En betaversion av OS X 10.10.3 är nu tillgänglig för registrerade användare, inklusive den nya appen Bilder.

Apples vd säger att den omtalade smarta klockan Apple Watch kommer att börja säljas också utanför USA under april månad.

Sundar Pichai är en av Googles högsta toppar, och berättar under en utfrågning på Mobile World Congress om både internet-ballonger, Googles kommande egna mobilnätverk och konkurrensen från Apple.

En ny serie möbler hos Ikea har inbyggda trådlösa laddare för smarta mobiler, allt för ett bekvämare liv hemma.

UPPDATERAD. Tillsammans med nya telefoner och en demonstration av Windows 10 visar Microsoft också upp ett nytt, ihopfällbart tangentbord som ska fungera både med Windows, Android och IOS.

Apple uppges ha en funktion för Apple Watch där klockan för att spara ström endast visar tiden, men stänger av andra funktioner.

Microsoft vill finnas överallt, och storsatsar på sitt Windows 10 med unversella appar och bättre synkronisering över molnet. Varje enhet Microsoft gör ska nu erbjuda en liknande upplevelse och funktionalitet.

Microsoft vill inte lägga sig i kampen om en framträdande plats på mobilmarknaden, och satsar på smarta mobiler till lågt pris, samt två storlekar.

Liksom vid lanseringen av Iphone 6 i höstas uppför Apple en särskild byggnad inför sitt evenemang den 9 mars.

Apple fortsätter att fokusera på sina IOS-enheter som ett kreativitet verktyg, och visar upp fotografier tagna med Iphone 6 på sin webbplats.