Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Mobilen, plånboken och nycklarna brukar vara det viktigaste att ta med sig när man ska någonstans. I väntan på Apple Pay kan ett skal med inbyggd plånbok hjälpa till att korta ner listan. 99mac har testat Design Skin Slider för Iphone 6.

Sony lanserade 2010 en egen musiktjänst för att konkurrera med Itunes, men kommer i mars att lägga ned tjänsten och ersätta den med Spotify.

Microsoft släpper en ny Outlook för IOS som baseras på mejl-appen Acompli. Outlook-appen är gratis och fungerar också med andra mejltjänster än Microsofts egna.

Apples senaste kvartal innebar inte bara vinstrekord för företaget, utan satte nytt rekord för alla börsnoterade företag någonsin.

finansrapport

Apple och Samsung lika stora

Under julhandeln levererade Samsung och Apple lika många mobiltelefoner, men medan Apple rapporterar rekordsiffror fortsätter den sydkoreanska elektronikjätten att tappa vinst.

Double Fine har släppt en uppdaterad version av det klassiska äventyrsspelet Grim Fandango, som fortfarande är ett underhållande spel med mycket kött på benen.

Google meddelar att Youtube numera spelar upp videoklipp med en HTML 5-spelare som standard.

Apple har uppdaterat sina kartor med nya städer som kan visas i 3D. För Sveriges del har Helsingborg tillkommit.

Inspelningarna av Aaron Sorkins film om Steve Jobs har startat, och Universal Studios har tillkännagivit hela rollistan.

Tim Cook upprepar sin starka tilltro till Ipad, och tror att surfplattan har en ljus framtid trots avstannad tillväxt under kvartalet.

Nu finns det en kompanjon-app till det populära produktivitetsprogrammet Alfred för OS X. Med appen kan användare styra sin Mac direkt från sin Iphone eller Ipad.

Svenska Mediocre följer upp succén med Smash Hit i form av ett strategiskt bilspel, och Henrik Johansson från studion gästar 99mac:s poddradio.

Under gårdagens kvartalsrapport berättade Tim Cook att Apple nu har sålt över en miljard IOS-enheter.

En ny uppdatering till OS X Yosemite löser bland annat Wifi-problem och förbättrar säkerheten.

IOS 8.1.3 ute nu

  • IOS
  • 2015-01-28 09:22

Det finns en ny uppdatering till IOS. Version 8.1.3 är en mindre uppdatering med mestadels buggfixar.