Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Enligt uppgift har Apple nu släppt IOS 8, men många möts av ett felmeddelande när de söker efter uppdateringen.

Två dagar före den officiella säljstarten av de nya Iphone-modellerna släpper Apple IOS 8, en uppgradering av deras mobila operativsystem med flera nyheter. 99mac går igenom hur du uppgraderar på ett säkert sätt.

Ikväll släpper Apple en första publik version av IOS 8 och med det kommer användarna att få frågan om de vill börja använda Icloud Drive, för en del användare finns det skäl att avvakta.

Med Universal Mobile Keyboard siktar Microsoft in sig på användare av mobila enheter vare sig de kör IOS, Android eller Windows.

Den andra delen av Charlie Roses intervju med Apples vd Tim Cook behandlar bland annat frågor om internetsäkerhet, personliga värderingar och miljön.

Apple förbättrar skyddet av Icloud genom att skydda data med tvåstegsverifiering och införa app-specifika lösenord.

På Apples supportsidor finns en guide för hur man byter från Android till IOS. Företaget hymlar inte med att det är en av målgrupperna för de nya större Iphone-modellerna.

Den 17 september kommer IOS 8, och peppen är stor på redaktionen. Här listar vi de sju funktioner som vi mest ser fram emot.

Den populära ritappen Paper blir nu social med tilläggstjänsten Mix. Via Mix kan användare dela sina skapelser som inspiration för andra.

Det krävs en hel del logistik för att frakta miljoner Iphone 6 och Iphone 6 Plus över världen. Här är några bilder som visar en Boeing 747 fullpackad.

De dyrare modellerna av Iphone 6 och Iphone 6 Plus får fler appar förinstallerade. Ilife och Iwork finns med från start.

Officiellt börjar Apple att sälja Iphone 6 och Iphone 6 Plus nu på fredag, men redan nu har användare i Kina och Vietnam fått tag på exemplar.

Andra delen av Charlie Roses intervju med Apples vd Tim Cook sänds senare i dag, men en försmak avhandlar ämnet integritet.

99mac:s redaktör Jakob Nilsson har smält sina intryck av Apples nya produktkategori, och drömmer sig genast bort till nästa generation smarta klockor.

Det går att gömma inköp från Itunes Store vilket är ett passande tips för alla användare som inte blev glada över att få U2:s senaste album tillagt i sina samlingar.