Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple har bekräftat ett evenemang den 9 september som kommer att hållas i Flint Center i Cupertino, där företaget hållit tre spännande produktlanseringar tidigare.

Apple förväntas presentera Iphone 6 vid ett event den 9 september. Enligt flera källor får telefonen NFC och ett säkert sätt att lagra kortuppgifter.

Idag börjar Microsoft att sälja Surface Pro 3, en hybriddator som ska kunna ersätta både en bärbar dator och surfplatta. 99mac fick för en dag låna en och funderar på hur den står sig mot Macbook Air.

Färska rykten om nästa Apple-evenemang visar sig pricka rätt – i alla fall när det gäller datumet. Den 9 september bjuder företaget in till nyhetsvaka Cupertino.

Både Samsung och LG har idag visat upp nya smarta klockor, med inbördes väldigt olika utseende.

Apple har fått beviljat ett mönsterskydd som täcker designen på den glaskub som utgör ingången till bolagets flaggskeppsbutik i New York.

Apples första bärbara dator från 1989 visas upp i en nostalgisk video där den jämförs med en Macbook Pro.

Nästa del i den hyllade spelserien Civilization ska släppas den 24 oktober, men Mac-versionen är försenad på obestämd tid.

Det banbrytande spelet Bioshock finns nu tillgängligt för Ipad, Iphone och Ipod Touch för 109 kronor.

Enligt nya uppgifter kommer Apple att lansera sin beryktade Iwatch tillsammans med Iphone 6 under ett evenemang den 9 september.

Det går alldeles utmärkt att uppgradera den interna lagringen i flera av de bärbara modellerna från Apple. 99mac testar ett paket från Transcend i en Macbook Air från mitten av 2011.

Dropbox har idag sänkt priserna och dubblat det maximala lagringsutrymmet. En terabyte kostar nu knappt hundra kronor i månaden.

Apple planerar att släppa en tunnare bärbar Mac mot slutet av året, eller i början av nästa, enligt leverantörer i Asien.

Instagram släpper en ny smart app för att filma med Iphone som nyttjar gyroskopet för att få till riktigt bra bildstabilisering. 99mac tog en promenad och testar Hyperlapse.

Seagate har lanserat en hårddisk med en lagringskapacitet på åtta terabyte, avsedd för datacenter och servrar.