Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Under sommaren smyguppdaterade Apple sin linje av Macbook Pro med Retina-skärmar. Tidigare har 99mac testat 15-tummaren, och nu tar vi även pulsen på den mindre modellen med 13-tumsskärm.

Existerande Parallels Desktop-användare kan nu ladda ned en ny version av programmet med stöd för OS X Yosemite och Icloud Drive. Nya kunder får vänta ett litet tag till.

Det verkar som att bilköpare sugna på Apples Carplay får vänta ännu ett tag på funktionaliteten då några av tillverkarna skjuter på lanseringen till nästa år.

Användare av Apples kartor kan nu njuta av Flyover-vyer över nationalparken Yosemite och Wellington, Nya Zeeland.

Mailbox kommer snart också till OS X, appen blir nu en publik beta och får i samband med det också några nya funktioner.

Det går bra för Apple på börsen just nu. Företagets aktier är värda över 100 dollar per styck vilket slår det tidigare rekordet från år 2012.

Utmaningen där personer ska hälla en hink med isvatten över huvudet för välgörenhet sprider sig som en löpeld på internet. Dr Dre är den senaste på Apple som genomfört den – men nu har den också nått redaktionen på 99mac.

Med den senaste betaversionen av kommande OS X Yosemite kommer också några nya bakgrundsbilder från nationalparken med samma namn.

För att öppna hänglåset Noke behövs varken nyckel eller sifferkombination. Istället används Bluetooth och en smart mobil.

Dong Nguyen följer upp sitt spelfenomen Flappy Bird med ett nytt spel kallat Swing Copters, som släpps den 21 augusti.

Nästa månad är det dags för Itunes Festival i London och Apple meddelar nu att flera nya artister är klara.

I september kommer flera skärmnyheter från LG, däribland en böjd ultrabred modell med stöd för Thunderbolt 2.

Den tidigare Apple-anställde Sam Sung har fått sitt sista visitkort från hans anställning på företaget sålt för välgörande ändamål via Ebay.

Australiensaren Sonny Dickson är tillbaka med nya bilder som sägs föreställa Apples Lightningkabel med en ny vändbar USB-kontakt.

Förra året undersöktes arbetsmiljön hos Apples leverantör Quanta. Den nyligen publicerade rapporten vittnar om flera brister som Apple valt att kommentera.