Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Snake Rewind lovar en resa längs minnenas allé, men sviker löftet på grund av dåliga kontrollförmåga och andra irritationsmoment.

Röstassistenten Cortana kommer under året till både IOS och Android enligt ett blogginlägg från mjukvarujätten Microsoft. Glada nyheter för pc-användare som inte kör Windows Phone.

Tesla vill tillverka en halv miljon bilar per år, och bygger därför en enorm fabrik för att säkra behovet av batterier.

En ny kamerateknik från Sony kan ge årets Iphone-modeller bättre prestanda under dåliga ljusförhållanden.

Apples designguru Jony Ive får ett nytt jobb på Apple som Cheif Design Officer och kommer att börja resa mera.

Itunes visar vad som tar upp plats i din IOS-enhet och en kategori som lätt kan bli stor är "Övrigt". Vad är det och hur rensar du? 99mac söker svaret.

Nästan en månad efter att försäljningen av Apple Watch inleddes har nu de dyra guldmodellerna börjat nå kunder som beställt.

Få nya funktioner, men rejäla förbättringar i säkerhet och stabilitet ska årets versioner av OS X och IOS bjuda på. Bland annat ska det bli näst intill omöjligt att använda jailbreak för att låsa upp enheter med IOS 9.

38 nya emojisymboler föreslås läggas till i nästa version av Unicode-standarden, bland annat bilder på bacon och avokado.

Spel uppdelat i kortare episoder ger utvecklare möjlighet att leka med berättelsen och den dramatiska formen, men det innebär också utmaningar. 99mac:s redaktör samlar tankarna om spelvärldens nya trend.

poddradio

Avsnitt #96: Live från Slagthuset

99mac-redaktionen packar ihop och reser hem från Malmö, men först får ni ett nytt avsnitt om Nordic Game 2015, pubkvällen med 99mac:are och Idas nya HTC-telefon.

Inför helgen passar redaktionen på att samla intressanta nyheter från veckan som gått. Den här veckan handlar det om mannen som är bäst på Excel i Sverige, Regent Street-butiken i London och om att Firefox söker testpersoner för en IOS-version.

Ny dom innebär att det är fritt fram för telefonförsäljare att ringa din mobiltelefon. Tidigare ansågs det vara god sed att inte ringa privatpersoners mobiler.

Apple visar upp nya Iphone-modeller redan i augusti enligt analytikern som ofta haft rätt om Apples planer tidigare.

Efter en uppdatering går det nu att shoppa med hjälp av fingrarna i Apples butiksapp, som får stöd för både Touch ID och tvåstegsverifiering.