Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Efter oktobers Ipad-lanseringar är utbudet av surfplattor från Apple större än någonsin tidigare, och det är inte helt lätt att bestämma vilken modell som är lämpligast att köpa. 99mac hjälper dig att välja rätt.

Den personliga IOS-tidningen Flipboard har uppdaterats med nya kategorier, en daglig morgonupplaga och en ny design på Iphone.

Musiktjänsten Spotify släpper en uppdatering till sin app för Ipad och ger den samma mörka tema som apparna för Iphone och Mac.

Apples vd Tim Cook skriver för Bloomberg att han är stolt över att vara homosexuell och att han kommer ut för att inspirera andra.

Nu ger sig Microsoft in i matchen om en plats på människors handled med armbandet Band som bland annat mäter träning och sömn. Band är kompatibelt med IOS, Android och Windows Phone.

Den kinesiska teknikjätten Xiaomi har har tredubblat sin försäljning på ett år, och kan nu vara världens tredje största tillverkare av smarta mobiltelefoner.

Svenska villaägare som vill sänka sina elkostnader behöver inte gå och vänta på att den smarta termostaten från Nest ska börja säljas i Sverige. Det finns redan liknande produkter här. Ngentic Tune exempelvis.

Det har gått fyra år sedan sist, men nya skärmdumpar och bilder gör gällande att Office för Mac är på gång med ett gränssnitt anpassat för Yosemite.

Teknikkonferensen Code/Mobile är i full gång, och från Apple medverkar Greg Joswiak, som är ansvarig för marknadsföring av Iphone, Ipad och IOS.

Nu är kanske inte den bästa tiden att köpa Apple-aktier, men desto roligare att redan äga dem. När börsen stängde i tisdags nådde aktien den nya rekordnivån 106,74 dollar.

Den populära ljudinspelnings-appen Audio Hijack Pro har uppdaterats för OS X Yosemite och kan nu bland annat spela in telefonsamtal.

Gänget på Ifixit är alltid snabba med sina skruvmejslar för att ta reda på vad som döljer sig i nya produkter. En av de senaste undersökningarna gäller Apples nya 27-tums Imac med Retinaskärm.

Populära mediaservern Plex uppdaterar sin app för IOS 8 och lägger till stöd för skärmupplösningarna i Iphone 6 och 6 Plus.

Enligt Apple har nu 52 procent av aktiva IOS-enheter uppdaterats till IOS 8, medan det äldre IOS 7 fortfarande finns i 43 procent av enheterna.

I nästa Windows-version lånar Microsoft ett antal pekgester från Apples OS X, bland annat att med tre fingrar växla mellan fullskärmsappar.