Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple förnekar i ett uttalande att de bilder på kändisar som stulits kommits över genom en attack mot Icloud. Däremot verkar enskilda konton ha kapats.

99mac:s redaktör Ida Lindkvist letar efter en bra tålig vardagsväska som rymmer många prylar och testar Bluelounge Laptop Tote.

Det är dags för två nya artister att inta scenen på The Roundhouse i London. Ikväll spelar Jenny Lewis och Beck.

Enligt uppgifter är Apples nya produkt Iwatch i ett skede där exemplar testas inför massproduktion, men den kommer inte att börja säljas förrän nästa år.

Sonos uppdaterar sin mjukvara så att högtalarna numera går att konfigurera direkt över trådlöst nät utan att ansluta till router.

En ny video visar upp vad som sägs vara den kommande Iphone 6 och jämför den med Iphone 5S. Enheten stämmer överens med tidigare läckor.

Många av besökarna till Reddits populära AMA-intervjuer använder mobila enheter och därför släpper forumet nu en app som samlar både aktiva och arkiverade trådar.

Skivindustrin överväger att lansera nya album på samma veckodag över hela världen för att hindra piratkopiering och spridning av upphovsrättskyddad musik.

Om en vecka kommer Apple högst troligt att introducera en eller flera nya telefoner. Kika på det här videoklippet för en snabb repris av de tidigare Iphone-lanseringarna medan vi räknar ner till nästa tisdag.

En talesperson för Apple säger att företaget aktivt utreder om det är intrång i deras molntjänst Icloud som ligger bakom den senaste tidens läckta kändisbilder.

Bilder på ett flertal kändisar har läckt ut på internet efter vad som verkar vara en attack mot en molntjänst.

Det blir ingen laddningssladd med vändbar USB-kontakt till Iphone 6, enligt analytikern Ming-Chi Kuo.

Kortföretaget American Express är det senaste i raden som uppges samarbeta med Apple kring ett nytt system för att betala med mobilen.

En drönare utrustad med en Gopro-kamera visar hur det går för Apples bygge i Cupertino. Den runda byggnaden är tänkt att invigas under 2016.

September är här och det betyder att Itunes Festival drar igång i London. Först ut blir en spelning med Deadmau5.