Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Nu när påskledigheten strax är här dyker det upp ägg och kaninöron lite här och var. I appen Temple Run 2 exempelvis.

Skrivbord med Macar på brukar se bättre ut än de flesta, något som illustreras väl både i en långlivad forumtråd här på 99mac och på bloggen Mac Desks.

Microsoft erbjuder nu en något billigare variant av Office 365 avsett för enskilda individer. Office 365 Personal gäller för en dator och en surfplatta.

Det är inte bara Apples Touch ID som luras av fingeravtryck gjorda med trälim. Samma metod fungerar också på Samsung Galaxy S5 enligt tyska säkerhetsforskare.

Tack till Jesper Ohlsson för detta #nyhetstips!

Svenskar kan nu köpa Iphone 5C med åtta gigabyte lagringsutrymme. Enheten lades till i sortimentet i Apple Store på nätet nu på morgonen.

Det har börjat läcka flera bilder som påstås visa delar, prototyper eller verktyg från tillverkningen av en kommande Iphone-modell. De senaste kommer från skaltillverkare på en mässa i Hong Kong.

Det sker många stölder av smarta mobiler och surfplattor. Enligt ett nytt initiativ i USA där bland annat Apple deltar ska alla smarta mobiler sålda efter nästa sommar komma med antistöld-funktioner.

Rättegång Apple vs Samsung

Samsung ville attackera Apple genom Google

UPPDATERAD. Samsung övervägde att försöka få Google att lansera en reklamkampanj riktad mot Apple istället för att själva göra det, visar nya dokument.

För en okänd summa pengar köper mikrobloggen Twitter upp Gnip – en av företagets partners som analyserar data från sociala medier och säljer till tredjepartsföretag.

Rättegång Apple vs Samsung

Samsung förnekar kopiering av Apple

Samsung har inte kopierat funktionen att dra över skärmen för att låsa upp telefonen, enligt Youngmi Kim som arbetar med grafiska gränssnitt för det koreanska företaget.

David Fincher har sagt nej till att regissera den kommande filmen om Steve Jobs baserad på Walter Isaacsons biografi, med manus av Aaron Sorkin.

Flera analytiker tror att nästa generation av Iphone kommer att få ett högre subventionerat pris med abonnemang. Apple sägs diskutera saken med telefonoperatörerna.

Den första stora uppdateringen av Windows Phone bjuder på stöd för Apples Passbook-app. Användare kan spara biljetter och boardingkort i Windows Wallet.

Operativsystemet Android hade inte stöd för touchskärmar och fingerbaserad navigering före Apple lanserade sin första modell av Iphone, enligt interna dokument från Google.

Svenska företaget Lifesum får 44 miljoner kronor i investeringar för att expandera internationellt. Miljontals användare håller redan koll på sin kost och motion med appen.