Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple erbjuder nu sina Iwork-appar till alla användare via den vanliga Icloud-webbplatsen.

Apples egna karttjänst har fått en ny finess. Några av de ikoniska landmärkena i London är numera animerade för användare som tittar på stadens 3D-rundtur.

Apple och svenska Ericsson är oense, så pass att Ericsson nu lämnar in flera stämningsansökningar och ber om försäljningsförbud för bland annat Iphone i USA.

En bild av en klänning, tagen med en dålig mobilkamera, sysselsätter hela världen, och ingen tycks kunna enas om vilken färg den har. Det är internet i ett nötskal.

Apple meddelar att de håller ett mediaevent den 9 mars i San Francisco, som också sänds live över internet.

Nästa vecka kommer LG visa upp en ny smart klocka på Mobile World Congress i Barcelona. Användaren behöver ingen mobil för att kunna ringa eller skicka meddelanden från handleden.

Spotify lanserar en ny version av sin mjukvara med stöd för låttexter från Musixmatch, bättre flöde över vänner och virala topplistor.

Fyra år efter den första versionen av Final Cut Pro X kommer den första Hollywood-filmen som redigerats i videoprogrammet.

Apple gör reklam för sin kommande smarta klocka på flera sidor i det senaste numret av amerikanska tidningen Vogue.

I helgen förväntas Samsung presentera den smarta mobilen Galaxy S6 i Barcelona, men några nya bilder avslöjar kanske redan nu vad de har att visa upp.

Google planerar att utvidga sitt högkvarter Googleplex med flera nya designade byggnader, men sökjätten väcker också oro i staden Mountain View.

G-tag är en prylhittare från Gigaset som via Bluetooth håller ordning på dina viktigaste prylar. 99mac testar hur det fungerar på vår mest tankspridda redaktör som ofta kommer till jobbet med något glömt hemma.

Apple vd Tim Cook besöker Tyskland, och avslöjar bland annat hemligheter om Apple Pay och Apple Watch.

Det nya strategispelet från Sid Meier har fått ett ankomstdatum, och landar på IOS och OS X den 12 mars.

Apple uppdaterar sina karttjänster med 3D-vyer över ytterligare sju olika städer i världen.