Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Apple är i slutfasen av att testa en ny Imac som kommer att blir snabbare än tidigare, och dessutom ha en högupplöst Retina-bildskärm. Lansering kan ske redan i höst.

Europeiska kommissionen har lagt fram en första rapport från sin undersökning av skatteavtalet mellan Irland och Apple.

Användare som synkar dokument till Icloud Drive gör säkrast i att inte nollställa inställningarna i IOS 8 för tillfället, då en bugg tycks radera dokumenten från molntjänsten i samma veva.

Kodrader i ny betaversion av IOS 8 tyder på att Touch ID snart kommer till Ipad. Betan listar att Ipad har stöd för betalsystemet Apple Pay som är utformat kring fingeravtrycksläsaren.

Specifikationerna för Intels processorer Broadwell-U har läckt ut på nätet. Dessa kommer troligtvis att sitta i nästa generation av Macbook Pro Retina med 13 tum.

Med en ny uppdatering för OS X fixar Apple den så kallade Shell shock-buggen i kommandotolken Bash.

Säljstarten av Apples Iphone 6 och Iphone 6 Plus är planerad att börja i Kina i mitten av oktober.

direkt från testlabbet

Iphone 6 och Iphone 6 Plus

Nu finns Apples nya Iphone-modeller i Sverige. 99mac har lagt vantarna på både Iphone 6 och Iphone 6 Plus och testar vad de går för.

Historiekampen är ett nytt spel från frågesportsälskarna Boboshi, som verkligen ställer de historiska kunskaperna på prov.

En anställd på Ars Technica tvingas provköra Mac OS 9.2 från 2001 på en tio år gammal Mac-dator, och skriver om sina upplevelser.

Inget HD-ljud i IOS 8

  • IOS
  • 2014-09-29 15:56

Förhoppningar om musik i extra hög kvalitet på nya Iphone krossas när det visar sig att IOS 8 inte stöder ljud i 24 bitar.

Microsoft öppnar snart en egen flaggskeppsbutik på Manhattan, alldeles i närheten av Apples berömda glaskub på femte avenyn.

Europeiska kommisionen förväntas snart lägga fram en rapport gällande Irlands skatteavtal, som skulle kunna innebära stora böter för Apple.

I en serie bilder visas hur Iphone har förändrats från den ursprungliga modellen till årets gigantiska Iphone 6 Plus.

Den amerikanska konsument-tidningen Consumer Reports har testat hur lätt Apples nya telefoner böjs, och har dessutom jämfört med modeller av konkurrerande märken.