Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Tekniska genombrott inom NAND eller så kallat flashminne öppnar upp för betydligt större lagringskapacitet i framtida SSD-enheter.

Det kinesiska företaget Leshi TV tros vara på gång med en egen smart mobil. Inför lanseringen jämför vd:n Apple med Hitler.

Med veckor kvar till säljstarten börjar det dyka upp appar i App Store som har stöd för Apple Watch.

De strömmande musiktjänsterna blir bara fler och fler, men vilken är bäst? 99mac går igenom de olika tjänsterna och visar skillnaderna.

Tidningen Fortune utser Apples vd Tim Cook till världens bästa företagsledare och publicerar samtidigt en läsvärd intervju.

Filters för Iphone är billig app smockfull av snygga filter och justeringar till dina fotografier. 99mac testar.

I höst förväntas Apple komma med nya Iphone. Enligt nya uppgifter blir det tre nya modeller som ersätter Iphone 6 och 6 Plus samt 5C.

99mac hälsar på en av Nordens största IT-återförsäljare som håller hov i Globen och visar upp det senaste från teknikbranschen.

Apples Spotify-konkurrent uppges lanseras samtidigt som IOS 8.4 senare i år. Arbetet med tjänsten leds av musikern Trent Reznor.

Nästa version av IOS kommer med några intressanta nyheter. Apple håller på att betatesta 8.3 som tros släppas till användare inom några veckor.

För den som söker något annat än det inbyggda kalenderprogrammet finns nu en helt ny version av Fantastical att ladda ned till Mac.

Apple fortsätter att satsa pengar på miljöprojekt. Deras nya huvudkontor kommer att använda återvunnet vatten som också görs tillgängligt för staden Cupertino.

Med hjälp av app som använder förstärkt verklighet kan Iphone-användare testa hur Apple Watch ser ut på handleden.

Beats ägs numera av Apple och som ett resultat upphör samarbetet med Hewlett-Packard, som dock har hittat en ny ljudtillverkare som partner.

Nu har svenska Apple TV-ägare tre nya kanaler att titta på. Nyheterna dyker upp på hemskärmen automatiskt.