Logga in

Du måste logga in för att läsa den valda sidan.

Natten till den 19 september öppnade de svenska mobiloperatörerna upp sina webbshoppar för förhandsbokningar av Iphone 6 och 6 Plus.

Apples och rockgruppen U2 har mer på gång än att bara dela ut album gratis. Enligt uppgift förbereds ett hemligt projekt för att "rädda musikindustrin".

IOS 8 kan ge problem för användare av Dropbox och dess automatiska säkerhetskopiering av bilder och videor. En uppdatering har löst vissa problem, men några kvarstår.

Apple har lanserat en avdelning på sin webbplats som handlar om integritet och skydd av personlig data, liksom information om hur Apple hanterar förfrågningar från myndigheter.

Med IOS 7 bytte Apple ut det välbekanta gränssnittet från tidigare versioner, men någon sådan chock bjuder inte IOS 8 på. 99mac guidar till några av de mest efterlängtade funktionerna i Apples mobila operativsystem.

Nya uppgifter om Apple Watch gör gällande att klockan börjar säljas under första kvartalet av 2015 och att alla skärmpaneler kommer att levereras från LG Display.

Det finns inga appar i App Store som drar nytta av det nya ramverket Healthkit från starten. Det här beror på en bugg som Apple kommer att lösa med en kommande uppdatering.

Samtidigt som Apple släpper IOS 8 passar de på att ge Apple TV en uppdatering med ett nytt grafiskt utseende och stöd för familjedelning.

UPPDATERAD. Apple förväntas lansera nya modeller av Ipad Air och Ipad Mini, samt lansera operativsystemet OS X Yosemite under ett evenemang den 21 oktober.

gammalt möter nytt

Bildspel: IOS 7 möter IOS 8

  • IOS
  • 2014-09-17 22:00

99mac har installerat IOS 8 och kikar i det här bildpselet på några av förändringarna från IOS 6 och IOS 7. Dela gärna med dig av egna bilder i kommentarerna nedan.

Enligt uppgift har Apple nu släppt IOS 8, men många möts av ett felmeddelande när de söker efter uppdateringen.

Två dagar före den officiella säljstarten av de nya Iphone-modellerna släpper Apple IOS 8, en uppgradering av deras mobila operativsystem med flera nyheter. 99mac går igenom hur du uppgraderar på ett säkert sätt.

Ikväll släpper Apple en första publik version av IOS 8 och med det kommer användarna att få frågan om de vill börja använda Icloud Drive, för en del användare finns det skäl att avvakta.

Med Universal Mobile Keyboard siktar Microsoft in sig på användare av mobila enheter vare sig de kör IOS, Android eller Windows.

Den andra delen av Charlie Roses intervju med Apples vd Tim Cook behandlar bland annat frågor om internetsäkerhet, personliga värderingar och miljön.