• Medlem
  • Göteborg
  • 2012-11-02 12:30

Hej!

Vi söker en duktig iOS- och Androidutvecklare i Göteborg som vill göra oss sällskap fr.o.m. den 7:e januari! The App Factory jobbar med utveckling av appar, mobila webbsidor och admin-system till företag inom alla branscher. Under hösten så har det gått mycket bra för oss och vi behöver därför en utvecklare som kan ta över android-delen av verksamheten och förstärka ios-delen där majoriteten av vårt arbete efterfrågas. Idag är vi 5 personer, varav 3 heltidsanställda och 2 styrelsemedlemmar. Du kommer därför att utgöra en stor del av en liten grupp människor och ha stort inflytande på vad som händer och hur saker genomförs.

Vi ser gärna att du har jobbat med iOS- och Androidutveckling tidigare, men kunskap inom objekt-orienterad programmering är ändå viktigast. En känsla för layout, användarvänlighet och funktion är meriterande och bör då visas upp som arbetsprov. Efter-gymnasiell utbildning inom data/it är ett krav, liksom flytande engelska och svenska i tal och skrift. Vi söker särskilt kvinnliga kollegor, då vi vill växa som ett balanserat och mångsidigt företag.

Ställ gärna frågor om tjänsten direkt i tråden, men skicka din ansökan till jobs[a]theappfactory.se. Är du student eller går du en utbildning och har några år kvar? Skicka gärna dina kontaktuppgifter till oss om du är intresserad av praktik!

Läs gärna mer om oss på vår hemsida!

Hälsningar, Markus (aka speedy)

Senast redigerat 2012-11-19 13:28