App-utvecklare för iOS sökes

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Göteborg
  • 2012-10-20 15:50

Hej!

Vi är en grupp på, i nuläget, tre personer som under det senaste halvåret kommit på tankar att börja tillverka appar. Vi har en bra känsla för design och har ofta bra tankar på hur vi vill att saker ska se ut, samtidigt som vi har lätt att komma fram till bra lösningar på saker och ting. Vi har också idéer som vi tror kan vara något som människor ute i världen är sugna på att se mer utav. Vi har erfarenhet av tillverkning av webbsidor och e-handelssidor (php / mysql) med sökmotoroptimering och har flera uppdrag åt olika företag. Vi har dock tidigare inte arbetat med applikationer för smartphones och surfplattor och känner att vi behöver bredda vårt register med ytterligare en person med kompetens inom programmering, först och främst iOS.

I takt med att app-tillverkningen blir allt större runt om i världen så hårdnar givetvis konkurrensen. Hur vet man att just appen man skapar är den som kunderna vill ha? Självklart är det svårt att veta i förväg. Dock tror vi väldigt starkt på just vårt koncept gällande hur en app skall se ut samt appens funktioner.

Vår filosofi är att skapa enkla, stilrena och attraktiva appar som vi tror att folk i Sverige men också runt om i världen vill ha. Enkelheten i appar betyder inte för oss att det ska vara tråkigt, utan ett bra användargränssnitt som gör det enkelt att navigera samt lätt att lära sig appens funktioner. Alla tre i gruppen har, som vi skrev tidigare, en bra känsla för design och utséende som är en oerhört viktig del i att lyckas göra intressanta produkter.

Vi har redan en en klar design och struktur för en första app och stora delar av innehållet är också klart. Vi har en klar bild över den funktionalitet som krävs för att appen skall fungera och vi behöver en programmerare för att sy ihop säcken. Vår ambition är inte att lämna över en hög med papper och låta dig sköta resten utan vi har för avsikt att jobba ihop. Vår tidsplan för projektet är till en början att ha en färdig produkt inom ett halvår från den dag vi tillsammans startar skapandet av appen.

Ersättning för arbetet beror på dina egna mål. Vill du bilda ett samarbete och bli en del i vårt företag eller vill du jobba självständigt och sälja dina tjänster till oss? Det är något vi gärna sätter oss ner och diskuterar och försöker nå en lösning där båda parter blir nöjda.

Den vi söker skall helst bo i Göteborgsområdet så att man enkelt kan kommunicera och träffas regelbundet.

Är du intresserad så berätta för oss vem du är. Har du gjort några tidigare appar som kan användas som referens? Har du gått någon utbildning i app-tillverkning?
Kontakta oss via vår mail info.manapps@gmail.com

Senast redigerat 2012-10-21 14:52
  • Medlem
  • Göteborg
  • 2012-10-20 16:33

OBS! Felskrivning!

Våran rätta mail är info.manapps@gmail.com, om någon hunnit maila till den tidigare så skicka gärna igen.

1
Bevaka tråden