Hej,

Jag är intresserad att komma i kontakt med Dig som behärskar både Objective C, men som även har kunskaper om hur man bygger appar i HTML som kan portas till både iOS-enheter, men även andra operativsystem (primärt Android och BlackBerry).

Du har minst 2 års jobberfarenhet inom ovanstående, med referenser till applikationer som du varit med och skapat. Du brinner för att bygga smarta och spännande lösningar och du tycker om att jobba i ett team där man jobbar väldigt tight och alla bidrar med sina specifika kompetenser.

Det vi erbjuder är ett spännande jobb i en annan del av världen - nämligen i Dubai! Företaget vi har här nere startades förra året och vi jobbar med att bygga digitala lösningar (alltså inte bara applikationer) för den arabiska marknaden. Marknaden här nere är några år efter den Svenska, men det händer mycket och det finns många spännande projekt (just nu designar vi t.ex. en applikation för ett TV program som har 35 miljoner tittare varje vecka).

Paketet som vi erbjuder:

Ett kontrakt på 1,5 år till att börja med (av skattetekniska skäl måste man jobbat minst ett år här för att inte bli skatteskyldig i Sverige)

  • Helt skattefri lön på 35.000 kr / månad (för mer erfarna kandidater kan detta diskuteras)

  • Boende betalt

  • 1 betald hemresa per år

  • 6 veckors betald semester

Är Du intresserad? Skicka ett mail med CV och referenser till mig på jon [at] theexperiencehouse punkt com