Problem vid installation av Plex Media Server

Tråden skapades och har fått 5 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag försökte mig på att installera Plex Media Server på mitt OSX Lion men kommer inte förbi det första steget när där den startar upp för första gången (se bif.). Testade först med senaste versionen sedan med 0.9.5.0 men med samma resultat. Någon som har något tips?

Står den kvar och tuggar sådär i flera minuter innan du tvingar den att avsluta?
Kolla i /Macintosh HD/Users/<din user>/Library/Logs/Plex Media Server.log och se om du får något felmeddelande som du blir klok på. Om du inte får det så är det bara att ladda upp den log-filen hit så kan vi ta en titt.

Den stod och tuggade i flera timmar innan jag stängde ner den. Jag löste problemet genom att installera 0.9.3, vilket fungerade felfritt, nu ska jag prova att uppdatera till senaste versionen med separat server/player.

Ursprungligen av Daniel Eriksson:

Står den kvar och tuggar sådär i flera minuter innan du tvingar den att avsluta?
Kolla i /Macintosh HD/Users/<din user>/Library/Logs/Plex Media Server.log och se om du får något felmeddelande som du blir klok på. Om du inte får det så är det bara att ladda upp den log-filen hit så kan vi ta en titt.

Hej!

Jag har samma problem. Försökte hitta mappen du pratade om men jag saknar /Macintosh HD/Users/<din user>/Library/. Var hittar jag felloggen då?

Plex media server:
ver 0.9.6.7

OSX:
ver 10.7.5

Dator:
iMac 27" sent 2009
3,06 GHz, 4GB

[Här hade det varit en bild om jag klurat ut hur jag laddar upp den...]

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2013-02-16 11:40

Du saknar den inte, den är bara gömd. Öppna ett finderfönster, gå till menyraden och håll nere Alt när du klickar på Gå, då ser du Bibliotek där.

Hej!

Jag hittar två filer. PLEX DLNA Server.log och PLEX DLNA Server Neptune.log. Jag lyckas bara hitta text i den förra:

Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - Starting Plex DLNA Server 0.9.7.12-db37d6d...
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - Unique device name = 93xxxxxxxxxxx
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - DLNA server port: 32469
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - PMS: http://127.0.0.1:32400/
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - MyPlex: https://my.plexapp.com/
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] INFO - DB schema for com.plexapp.dlna changed from 3 to 5.
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - Loading com.plexapp.dlna is complete (success=1)
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - [PERF] Slowest TransactionScope in 0.021000 ms.
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - Reading system DLNA profiles
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - No client DLNA profiles found, using only system profiles
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - DLNA device discovery enabled every 60 seconds
Feb 16, 2013 09:43:40 [0xad04a2c0] DEBUG - Initialization complete

Det verkar som att allt är som det ska, eller?

1
Bevaka tråden