Appen Meddelanden BETA funkar några veckor, sedan är det slut

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har sökt i detta forum och på nätet förgäves.

Jag har installerat Meddelanden BETA (jag hatar det namnet, eftersom det är omöjligt att hitta något vettigt på Google under ett så allmänt namn; samma gäller "Messages"). Appen fungerar precis som jag vill i några veckor. Sedan plötsligt när jag startar den, dyker inte fönstret upp. Appen startar, men inget fönster. Någon enstaka gång kan jag få upp fönstret, och kan välja personen jag ska skicka till i adressboken, men inget händer.

Jag har ominstallerat en gång förut, och då har det funkat igen. Men orka hålla på att avinstallera och ominstallera hela tiden.

Har någon annan märkt av samma problem, och hittat en lösning?

  • Medlem
  • Linköping
  • 2012-04-27 11:21
Ursprungligen av eskimo:

Så om man bifogar ordet Beta på en programvara så ska användarna inte ställa frågor om eventuella problem i publika forum?
Tolkar jag dig rätt?

Nej, det gör du inte.

TS sätt att uttrycka sig fick mig först att tro att h*n var obekant med begreppet betaversion. Men kollar jag på Raumschiffs historik verkar så inte vara fallet. Carry on.

Finns en rätt bra tråd om detta redan:

http://www.99.se/notiser-rykten/293062-apple-messages-beta.html

Möjligt att du finner ditt svar där. Annars tror jag att det är större chans att du får svar på din fråga i den tråden då fler har den bevakad.

1
Bevaka tråden