Problem med markören på Macbook

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

På min 4 år gamla Macbook har markören börjat uppträda kaotiskt. När skriver på ett forum eller i ett mail t ex så kan det jag börjat skriva plötsligt markeras varpå nästa skrina bokstav raderar föregående text. När jag flyttar markören så kan den markera det område som markören sveper över. Andra problem är att jag skriver på ett ställe i ett formulär och plötsligt flyttar markören till ett annat ställer där nästa bokstav hamnar. Är det virus eller var är problemet?

Kan säga så mycket som att det inte är virus då sådana inte finns till OS X.

Har du spillt något i tangentbordet?

Kan vara ett svullet batteri som trycker på styrplattan underifrån. Det kan ge lite olika effekter, vilket du kan läsa om i några av trådarna här:
https://www.google.se/search?q=svullet+batteri+site%3A99.se
https://www.google.se/search?q=svullet+batteri+trackpad+site%3A99.se

Suveränt. När jag gjorde "botten upp" på datorn så jag att det glipade runt batteriet. Jag tog bort batteriet och fortsatte köra på nätanslutning och nu går det bra att skriva. Inga problem med markören som hoppar hir och dit och ställer till oreda. Tack för detta tips ¨. Det verkar var mitt i prick. Får väl byta batteri och skall undersöka om Apple står för viss kompensation. Tack för expertisen och visheten.

1
Bevaka tråden