• Medlem
  • Stockholm
  • 2012-03-29 12:22

Mitt första inlägg...
Hoppas det här är rätt ställe.

Vi är två designers som, sedan cirka 2 år tillbaka, arbetat med ett app-projekt för iPhone. Det ett community-liknande projekt som fokuserar mycket på användarna själva bidrar med material. Vi har kommit en bra bit på vägen och appen är cirka 85% klar. Dock behöver vi nu hitta en frilansande utvecklare som kan färdigställa resten av appen. Pengar till lön finns naturligtvis och vi tror att det rör sig om cirka 3 veckors arbete till att börja med.
Det som återstår är bland annat att arbeta med inloggning, profilbilder, CMS-funktioner, korrektur, färdigställande av funktionalitet som "share" samt att implementera någon form av mailhanteringssystem för automatiserad mailrespons. Vi har en komplett spec för dig att titta på när vi ses.

Fråga gärna om något är otydligt så ska jag försöka svara.

Det vi vill finna är någon som, förutom att vara kunnig, även tycker om projektet och känner att detta är något personen i fråga skulle vilja arbeta med. Vårt mål är att framöver möjligtvis kunna anställa en utvecklare på 50% för att arbeta med vidareutveckling av appen samt underhåll.
Vi är själva kreatörer och vi behöver teknisk kompetens till teamet, så om samarbetet fungerar kan ett framtida partnerskap vara möjligt.
Projektet har stöd från ALMI företagsutveckling.

Det rör sig om en Native-app med tillhörande Virtuell Server och CMS, så det är viktigt att du som hör av dig kan både iOS, backend/server samt MySQL och PHP. Huruvida du har en konkret utbildning från Hyper Island, KTH eller Chalmers spelar mindre roll, snarare ser vi några appar du gjort, eller ett imponerande CV. Sen är det viktigt, som sagt, att du kan gå igång på projektet (som vi berättar mer om när vi ses) och att du känner dig säker inom nödvändiga fält rörande programmering.

Det är också bra om du är bekväm med Facebook-connect och övrig implementation av Facebook och Twitter. Helt enkelt ska du vara lite wiz-kid.

Hör av dig så ses vi gärna och berättar mer...

Senast redigerat 2012-04-03 20:04