• Medlem
  • Malmö
  • 2012-02-28 21:04

Jag tror jag råkade göra något i någon inställning på nyckelringarna, fel. för några dagar sedan försökte jag logga in på ett annat användarkonto på macen som jag inte brukar använda. jag kom inte ihåg lösenordet och då stod att man kunde återställa det och jag mixade med något där så jag lyckades logga in. fick en fråga om nyckelringens lösenord men det jag fyllde i accepterades inte så jag tror jag skapade en ny nyckelring.
nu har jag problem med mailen som aldrig kommer ihåg lösenordet. jag har läst i hjälp men fattar inte vad jag ska göra. har försökt göra vissa ändringar, kört kontroll av nyckerling som säger den är ok.
när jag går in i kontoinställningar är det tomt på raden för lösenord, jag fyller i, stänger rutan och får upp frågan om ändringarna ska sparas och jag svarar ja. jag klickar upp rutan med kontoinställningar igen och rutan är tom igen.
Om jag istället markerar mailkontot och väljer "hämta nya brev" så kommer rutan upp att fylla i lösenordet. om jag gör det utan att markera rutan kom ihåg lösenord i nyckelring så kopplar kontot upp och hämtar mailen. men nästa gång jag öppnar mailprogrammet är det borta igen. Om jag istället försöker markera rutan spara lösenord i nyckelring så hämtas det inte ner någon mail och jag får bara upp samma ruta igen.
please help. jag bara snor in mig i fler ändringar annars..