Webbutik, enkel administration, ingen open source

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Söker alternativ för att starta en webbutik. Vill ha en enkel lösning med enkel administration, ingen html kodning eller open source. Ett alternativ är shopitoo som erbjuder redigering direkt i webbläsaren. Jag söker liknande varianter. Det ska inte kosta skjortan heller...

Ursprungligen av Björnström:

"Detta kostar i enklaste utförandet endast 1450 kr/månad samt en startavgift på 17500 kr"

Vad avser TS med "inte kosta skjortan"?

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2012-02-08 17:18

Magento är bra, och vill man hoppa på det tåget är ICommerces expertis lätt värd de pengarna.

Men det är beroende på vad som söks, antagligen överdrivet. Har man bara ett tiotal "enkla" produkter att sälja blir Magento lite som att hyra en finlandsfärja för att korsa en bäck.

Sen så ska man ha avtal med en betalleverantör och knappt några designanpassningar går att göra via CMS:et utan det blir konsulttimmar ganska omgående.

Det är som sagt bra, men vill du ha en komplett hostad lösning till låg månadskostnad så är det kanske snarare Shopitoo, textalk.se, e-butik.se eller en liknande tjänst som passar bäst.

Har ingen personlig erfarenhet av dem men dom brukar erbjuda trial-konton så du kan ju testa ett par som verkar intressanta och utvärdera. Söker du på t.ex. "Starta e-butik" på Google så kommer det upp sponsrade länkar till en hel drös konkurrenter till de jag nämnde.

1
Bevaka tråden