Spela iTunes från olika hårddiskar?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag har mina låtar på en extern hårddisk men ibland har jag inte tillgång till den utan vill lyssna till de låtar som ligger på min MacBook. Den hårddisken är så gott som full så när jag försöker skapa ett nytt bibliotek så funkar det inte eftersom iTunes envisas med att vilja kopiera låtarna (som redan finns på hårddisken) och det går alltså inte eftersom det inte finns tillräckligt med plats. Hur i h-e talar jag om för iTunes att låtarna inte behöver kopieras? Eller finns det något annat sätt att tala om för iTunes varifrån det ska hämta låtarna som ska spelas (utan att behöva lägga in varenda skiva manuellt och sedan göra om det varenda gång jag vill byta källa)?
Jag har sökt på nätet men inte hittat något svar men jag kan knappast vara den ende som vill kunna byta (och som svar på frågan varför jag inte använder MacBookens hårddisk hela tiden så är det just för att den är nästan full och jag har många fler låtar på den externa).
Staffan Fritz

Inställningar / avancerat. Där ställer du in att den inte ska kopiera till ditt itunes-bibliotek.

Det var det första jag försökte med och jag har gjort flera försök efter det. Men tydligen gjorde jag något fel, för nu funkade det plötsligt!
Thanx a lot för tipset!
//Staffan

1
Bevaka tråden