Time Machine på TC efter HDD ballat ur.

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Lerum
  • 2011-10-19 09:45

Jag hade nöjet att införskaffa mig en TC för några månader sedan då jag fruktade att hårddisken i min MBP höll på att ge upp. Nu vet jag att det var ett klokt beslut

Min fråga är att om jag påbörjar en Time Machine backup från en annan Mac dator, kommer den informationen på TC att skrivas över? Då är det så att jag har tagit in valda delar från TC in på den iMacen som jag kör just nu. Delarna är iPhoto och inställningarna från MBP så att den användaren som fanns på MBP med lösenord, bokmärken etc. "återställdes"

Måste jag byta ut användarens ID på iMacen för att säkra mig om att den befintliga informationen förblir intakt?

mvh Vigfus

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2011-10-19 17:45

Nej, varje maskin får sin egen backup, oavsett om du har samma konto på dem.

  • Medlem
  • Lerum
  • 2011-10-25 12:10

Gott, tack för infon

1
Bevaka tråden