Problem med Bluetooth

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Har fått problem med blue tooth koppling med tangentbord och mus. Började med att musen inte fungerade. Syns som parkopplad och ansluten i systeminställningar men pekaren på skärmen stendöd. Gick ibland att stänga av och sätta på och få den att fungera men sen började peckaren hoppa till kanten av skärmen vilket var mycket irriterande. Nu rör sig pekaren inte alls. Tangentbordet har dock fungerat fram till idag. Då ville inte heller det längre. Testade då att ta bort båda enheterna och försöka parkoppla dem igen. Musen parkoplad och ansluten men ger inget utslag vid rörelse. Tangentbordet vägrar nu att ansluta sig. "Anslutningen misslyckas". Starta om några gånger i denna veva utan att det hjälper. Snarast tappar man ev anslutning av musen då.
Köp MacBook Pro senaste modellen, MacOS 10.6.8.
Mycket tacksam för tips!

Har lyckats få musen att ge utslag men den beter sig mycket konstigt. Pekaren hoppar som sagt omotivetat till skärmkanten nu och då. Ibland ger den en högerklick med åtföljande dialogruta utan att jag tryckts så. Blue tooth menyn i menyraden är påtagligt segare än de övriga menyerna. Tangentbordet vägrar parkoppla sig men syns vid försök att göra det.

Testat musen på äldre iMac och då fungerar den helt normal. Inget hopp eller avsaknad av kontakt.

Väldigt märkligt. Återställ PRAM, Återställa Mac-datorns PRAM och NVRAM .

Mycket bra tips! Tycks som om problemet är borta. Markören hoppar inte runt, gester fungerar på musen vilket de inte gjorde innan, blue tooth menyn är inte längre seg utan lika snabb som de andra och tangentbordet anslut snällt. Skriver på det just nu TACK!

1
Bevaka tråden