Risk? Skapa ny säkerhetskopia i TM?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej,
Har som många andra fått meddelandet att "Time Machine måste skapa en ny säkerhetskopia" och att nuvarande säkerhetskopiehistorik raderas.

Min undran - försvinner all säkerhetskopiering under tiden? Dvs ingen kopia av allt på datorn under alla de timmar det tar innan jag har en ny säkerhetskopia?
Verkar i s f riskabelt! Samtidigt som man tydligen inte har ngt val. (Jag har en gammal TM på 500 Gb ... jobbar i Snow leopard)

Tacksam för snabbt svar.

Napoleon

Är det nån som vet nåt om detta?
Är det bara att trycka på "Påbörja... " eller är det riskabelt? Nån risk att man är utan backup tills det är klart?

Hälsningar Nappe

  • Medlem
  • Malmö
  • 2011-10-14 01:03

Jag fick detta meddelandet för ett tag sen också och jag gjorde det och nu när jag gick in i min Time Machine så såg jag att där ligger inga säkerhetskopior kvar sen innan.

Om där ligger kvar någon gammal kopia under tiden den gör den nya säkerhetskopian kan jag tyvärr inte svara på.

1
Bevaka tråden