Typsnitt försvann efter Lion-installationen?

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • International user
  • 2011-09-19 04:19

Sen jag installerade detta förra veckan så ser jag inte Typsnitten på massor av web sidor som jag inte hade problem med innan... Det är bara en massa rektanglar med ett kryss i. Någon som har tips hur man kan fixa detta!

  • Medlem
  • Malmö
  • 2011-09-19 06:41

Rektanglar med kryss i är väll flashdetaljer? Vilket i normalt sätt inte stöds i OS X? Sen varför det blivit någon skillnad från föregående OS har jag ju ingen aning om. Eller så var där kanske något stöd i det gamla, eller någon codec som du hade installerat.

Vad händer med WMV Player efter 1-2 minuter då? Lite mer detaljer hade ju inte varit fel att få för att kunna hjälpa dig. Men detta låter mer som att inte WMV Player stödjer Lion. Och det ligger ju på utvecklarna av WMV Player.

På min dator så använder jag mig av Perian, Flip4mac samt VLC. Och dessa 3 codecs/program har alltid lyckats med att spela upp allt jag önskat, både på hemsidor och vanliga filer.

Upptäckte dock just nu att jag även har en "Flash Player" installerad vilket jag ser i systeminställningar under "övrigt".

  • Medlem
  • International user
  • 2011-09-20 06:39

Hej igen
Nej det är både inloggningsrutor som ibland vissas utan text utan de är ersatta med XXXXXX med rutor runt. Fick även ett mail idag som inte gick att läsa. Detta har aldrig hänt innan. Mycket tacksam för hjälp!

Kolla exempel på: http://www.designbloxx.com/bilder/fel.jpg

Senast redigerat 2011-09-20 07:03
  • Medlem
  • International user
  • 2011-09-20 07:59
Ursprungligen av Mrnicoo:

Hej igen
Nej det är både inloggningsrutor som ibland vissas utan text utan de är ersatta med XXXXXX med rutor runt. Fick även ett mail idag som inte gick att läsa. Detta har aldrig hänt innan. Mycket tacksam för hjälp!

Kolla exempel på: http://www.designbloxx.com/bilder/fel.jpg

Du kan ju alltid prova tricket som man kan läsa om på denna länk.

Missing Fonts in Mac OS X Lion (10.7) | Ben Collier

Blanda inte två helt olika frågeställningar i samma tråd - speciellt inte när bara det ena problemet syns i trådens rubrik.

Den andra frågan har flyttats till en egen tråd:
http://www.99.se/mac-os-x/289743-problem-med-wmv-efter-lion-installation.html

/Mod

  • Medlem
  • International user
  • 2011-09-21 07:44

Många tack men det fungerar inte hos mig! Firefox fungerar utmärkt men inte Safari... Vad kan det vara?

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2011-09-26 20:11
1
Bevaka tråden