It's Like Déjà Vu All Over Again. En intelMac?

Tråden skapades och har fått 11 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Tidningen Smart House (som väl mest är kända för bilder på stora, platta tv-apparater i motljus) påstår sig veta att Apple kommer att lansera en Intel baserad Mac 2004.

Den storyn måste de väl ha dragit ut ur nattmössan?

  • Oregistrerad
  • 2003-09-01 22:12

Känns väl inte som läge för sånt nu va.. hade man läst det för ett år sen kanske.. :rolleyes:

Står ganska välformulerat på macrumors.com om detta..

Well, why not.

När leveranserna av G5:an vart märkbart försenade p.g.a att en kund beställde 1100st på ett bräde kan man ju börja fundera på om Apple själva har kapaciteten att tillfredställa Apple-boomen
som kommer nu snart;) /nic

Hallå, Apple har INTE sagt att det är därför G5:an är försenad, om den nu är försenad. Det är en ryktesblaska som försöker få oss att tro det. (Och som vanligt så går folk på vad som helst)

Citat:

Skrevs ursprungligen av Böckert
Well, why not.

När leveranserna av G5:an vart märkbart försenade p.g.a att en kund beställde 1100st på ett bräde kan man ju börja fundera på om Apple själva har kapaciteten att tillfredställa Apple-boomen
som kommer nu snart;) /nic

"IRONI"

Citat:

Skrevs ursprungligen av Böckert
"IRONI"

*NOT DETECTED BY SENSORS*

Citat:

Skrevs ursprungligen av johan dansk
*NOT DETECTED BY SENSORS*

Näe tydligen inte.

  • Medlem
  • 2003-09-01 23:05

I såfall som ersättare till G4:an, men varför skulle de? Motorola ska ju komma med snabbare G4:or snart ryktas det!? Troligtvis är de helt blåsta de där Smart ass!:p

Om Apple funderar på att byta till Intel borde de gjort det innan G5an. Det har ju varit allmänt känt att G4an halkat efter rejält och det hade varit ett bra läge att byta till tex. Intel men nu när man lanserat en helt nydesignad G5a som spöar skiten ur Intel (enligt Apple) så är väl steget till Intel ett ganska konstigt steg?

Med tanke på att man dessutom lovat att leverera G5or på 3 GHz inom ett år (från första lanseringen) låter ett byte till Intel än mer lösryckt med tanke på de rättegångar Apple skulle få på sig om de inte höll sina löften (inte för att de har en historia av att göra det).

Nej, jag tror Apple kommer ge IBM och deras G5or (och G5ornas efterföljare) en ärlig chans innan de byter (om de nu gör det).

Själv hoppas jag att ett byte inte kommer bli nödvändigt, det är kul med lite olika alternativ och det skulle vara tråkigt om det till slut bara fanns Intel-processorer.

Snack... Snack... Vad hände med "We have a roadmap that will knock your socks off: We promise speeds up to 3 ghz computer in 12 months" av IBM-chefen?

Intelryktena känns ju mindre heta nu än för 8 månader sedan.

Men, det är alltid bra att ha realistiska motalternativ när man sätter sig vid ett förhandlingsbord. Det vore dumt om Apple i sin relation inte kunde hota IBM med någon annat alternativ.

För, innan storföretag ställer sig på scenen tillsammans och talar om hur mycket dom älskar varandra, så har dom i allmänhet haft mycket tuffa förhandligar. När Apple är sugna på att köpa G6or måste IBM vara en gnutta rädda för Apple väljer ett helt annat alternativ, för att pressa priset.

1
Bevaka tråden