Överföra Timemachine kopia bara på ett konto.

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-07-21 11:14

Min tjej har beslutat sig för att sälja sin MBA 11" efter att hon fick en iPad 2 av mig, datorn har bara legat och skärpat sen iPaden kom.

Men jag tänkte att hon kunde få ett eget konto på min MBP så hon kan ha kvar alla sina dokument och annat skräp. Kan jag göra en TM kopia på hennes dator och föra över det på hennes konto på min MBP utan att den skriver över det som finns på mitt konto?

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-07-21 11:47

Precis, var inne där och kikade men blev osäker på om den skulle ersätta mitt konto också.

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2011-07-21 13:18

Du kan välja vilket konto den ska föra över, precis som om du väljer Program etc.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-07-21 13:19

Jo jag såg det, men det skriver inte över mitt befintliga konto som finns på datorn?

  • Medlem
  • Karlskoga
  • 2011-07-21 13:35

Inte om du inte har samma användarnamn, och du kryssar bort ditt konto i listan, bara flyttar över din sambos konto.

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-07-21 20:13

Tack, det funkade kanon!

Nu ska jag bara blåsa rent den så den kan levereras!

1
Bevaka tråden