Spotify Social

Tråden skapades och har fått 6 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hejsan

Nån annan som upplever att Spotify Social inte längre funkar? Helt plötsligt såg jag bara 6-7 kompisar i vännerlistan i Spotify, startade om programmet några gånger men det hjälpte inte. Valde "disconnect från facebook" eller vad det står, och sen när jag ska connecta igen, fyller i mitt FB-login, så skickas jag till en sida i Safari där det bara står "Success" på vit bakgrund, inget annat. Men det är absolut ingen success, jag e fortfarande inte connectad till FB i Spotify, o har inte lyckats trots att jag testar flera gånger under 2 veckors tid eller nåt. Vad kan detta vara?

Du är inte ensam. Det har inte hänt mig, men jag känner andra det hänt för, så det är inget lokalt fel hos dig i alla fall.

Har du kontaktat spotify? Det är det första jag skulle gjort iaf. Dom brukar svara snabbt.

Vid vidare forskning på Spotifys hemsida hittade jag detta:

Citat:

Problems with Facebook connection
Occasionally, there can be a problem connecting your Spotify account to your Facebook account.

Facebook setting: Secure browsing (https) - not supported
Note that Spotify cannot currently connect to your Facebook account if you are using this Account Security setting. The Facebook connection dialog will show a blank page, with the message “Success”, but no connection will have been made.

Det är där min sko klämmer.
Lite offtopic för tråden, men nån som vet om man egentligen har nån nytta av att köra https på facebook? Jag såg att nån polare skrev nåt om att det var smart, men e inte så insatt i tyngden av det..

  • Medlem
  • Stockholm
  • 2011-05-12 10:05
Ursprungligen av Anders Båth:

Lite offtopic för tråden, men nån som vet om man egentligen har nån nytta av att köra https på facebook? Jag såg att nån polare skrev nåt om att det var smart, men e inte så insatt i tyngden av det..

Se t ex S ltt kapas ditt Facebookkonto med Firesheep - IDG.se

Se där ja... Hmm, det var ju surt, blir väl att inte använda Spotify Social i fortsättningen då. Finns det nån möjlighet att ställa in så den kör http via hemdatorn, men om jag är på bärbara så går den automatiskt över på https?

  • Medlem
  • Kristianstad
  • 2011-05-12 23:47

Hoppas att Spotify löser detta i nästa uppdatering. Känns sjukt tråkigt att tvingas välja mellan en säkrare anslutning eller Spotify Social.

1
Bevaka tråden