iTunes splittar upp album vid import tiil iTunes-biblioteket

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Tranås
  • 2011-04-16 09:52

Vissa album splittras upp så istället för ett album med alla "10" låtar så blir det ibland fler album med några låtar i varje varför? detta är otroligt störande. det spelar ingen roll om det är ett mp3 album från en extern hd eller eller en musik cd som ska importeras inte heller spelar det nån roll om det är en cd med blandade artister. Så hur gör man för att kunna lägga in ett album så det blir ett album? likaså undrar jag hur man lägger in en mapp som man mixat i Itunes, Tackar alla proffs här på 99.se på förhand utan er hade övergången från Pc till Mac varit omöjlig!
Jonzon

Det finns 2 saker jag omedelbart tänker på.:
1. Man kan välja hur låtar ska sorteras. Välj sorteringsordning artist-album så kanske det blir bättre. (Sitter inte vid datorn nu så kan inte ge bättre instruktioner.)
2. Om namnet på artist eller album skiljer sig med en enda versal kan iTunes tolka det som en annan artist/album. Exempel: "Juliette & the Licks" och "Juliette & The Licks" kan tolkas som två olika artister. Likaså kan "Zooropa" och "ZOOROPA" vara två olika album.

1
Bevaka tråden